ΠΑΟΚ

Λάζαρ: "Χίλια συγνώμη"

Λάζαρ: "Χίλια συγνώμη"
INTIME SPORTS

Τι δήλωσε ο Λάζαρ για τη φάση της αποβολής του και τι είπε για τον κόσμο του Πανιωνίου. Διαβάστε τι ανέφεραν οι Χακόμπο, Σταφυλίδης και Αθανασιάδης.

Μετανιωμένος για την ενέργειά του να... επιστρέψει στην κερκίδα μπουκάλι που του έριξαν εμφανίστηκε ο Κοστίν Λάζαρ σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα.

" Θέλω να ζητήσω χίλια συγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, τους συμπαίκτες μου που τους ταλαιπώρησα και τους οπαδούς που ήταν στην κερκίδα για το αντικείμενο που πέταξα.

Έχω έντεκα χρόνια καριέρας στη Ρουμανία και έχω τρεις αποβολές, ποτέ γι' αυτό το λόγο. Δεχόμουν κλοτσιές από την αρχή του αγώνα, εκνευρίστηκα από τα μπουκάλια που έτρωγα και αποβλήθηκα. Ζητώ συγνώμη" δήλωσε ο Ρουμάνος.

Χακόμπο: "Κρατήσαμε την επαφή με τον Ολυμπιακό"

Ο Σανθ Χακόμπο ανέφερε: " Πήραμε τρεις βαθμούς και κρατήσαμε την επαφή μας με τον Ολυμπιακό. Πήραμε τη νίκη αυτό μας ενδιαφέρει και τίποτα παραπάνω".

Σταφυλίδης: "Μετρά η εκτός έδρας νίκη"

Ο Κώστας Σταφυλίδης σημείωσε: " Πάντα αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα. Το πιο σημαντικό για μας είναι που φθάσαμε σε μία εκτός έδρας νίκη και ότι αντέξαμε με δέκα παίκτες".

Αθανασιάδης: "Σημαντική νίκη και για ψυχολογικούς λόγους"

Ο Στέφανος Αθανασιάδης ανέφερε:

"Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για μία μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Μετά την αποβολή, άλλαξε όλο το παιχνίδι. Γυρίσαμε πίσω αναγκαστικά και από ΄κει και πέρα δώσαμε ότι είχαμε και δεν είχαμε για να πάρουμε τη νίκη".

Για τις αρκετές κόκκινες στα τελευταία ματς: " Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση. Θα μιλήσουμε με τον προπονητή στα αποδυτήρια και πιστεύω ότι δεν θα συνεχίσουμε να δεχόμαστε τέτοιες κάρτες"

Για την νίκη επί του Πανιωνίου: " Είναι πολύ σημαντική και για την ψυχολογία που πρέπει να πάρουμε, καθώς στα τελευταία ματς δεν είχαμε πάρει τρίποντο εκτός έδρας. Είναι δύσκολη η συνέχεια, κρατάμε τους τρεις βαθμούς και θεωρώ ότι στη συνέχεια θα είμαστε καλύτεροι για να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του πρωταθλήματος".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ