SERIE A

Λάτσιο - Ουντινέζε 4-4: Ο Αρσλάν στο 90+9' στέρησε την απίθανη ανατροπή από 1-3

Οι παίκτες της Ουντινέζε Λάτσιο πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Λάτσιο για τη Serie A 2021-2022 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021
Οι παίκτες της Ουντινέζε Λάτσιο πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Λάτσιο για τη Serie A 2021-2022 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 GREGORIO BORGIA/ASSOCIATED PRESS

Η Λάτσιο βρέθηκε στο καναβάτσο στο 1ο ημίχρονο, όμως έφερε τα πάνω κάτω στο 2ο μέρος μέχρι το 9ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Τολγκάι Αρσλάν ισοφάρισε σε 4-4.

Η Λάτσιο βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ, έφερε τα πάνω κάτω και ετοιμαζόταν να πανηγυρίσει τη νίκη απέναντι στην Ουντινέζε για τη 15η αγωνιστική της Serie A σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο "Ολίμπικο" της Ρώμης. Στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων όμως, ο Τολγκάι Αρσλάν με σουτ ισοφάρισε σε 4-4 και στέρησε μια απίθανη ανατροπή.

Οι γηπεδούχοι "πάγωσαν" από δύο γκολ του Μπέτο στην πρώτη μισή ώρα αγώνα, όμως όταν ο Τσίρο Ιμόμπιλε μείωσε άμεσα, έδειχναν να παίρνουν τα πάνω τους. Ο Ναουέλ Μολίνα έγραψε το 3-1 πριν ολοκληρωθεί το 1ο ημίχρονο και έβαλε ξανά δύσκολα στους παίκτες του Μαουρίτσιο Σάρι, που προέρχονταν από τη συντριβή κόντρα στη Νάπολι.

Κανένα πρόβλημα. Ο Πέδρο στο 51' και ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς στο 56' έφεραν το παιχνίδι στα ίσια. Η χαρά κόπηκε αμέσως, αφού ο Πάτρικ δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα, όμως το ίδιο έκανε και ο Μολίνα για τους φιλοξενούμενους στο 69', με συνέπεια να αποκατασταθεί η ισορροπία. Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για το επόμενο γκολ, το οποίο τελικά πέτυχε ο Φραντσέσκο Ατσέρμπι στο 79', με τη βοήθεια και του VAR που ανέτρεψε υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ.

Στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε το 5-3 της Λάτσιο λόγω οφσάιντ, γκολ που θα αποδεικνυόταν "χρυσάφι" για τους "λατσιάλι", αφού τίποτα δεν είχε τελειώσει. Ο διαιτητής είχε δείξει 7 λεπτά καθυστερήσεων, όμως στο 8:19 ο Φερνάντο Φορεστιέρι εκτελούσε φάουλ με πάσα από δεξιά, πιάνοντας στον ύπνο όλη την άμυνα των γηπεδούχων και ο Αρσλάν με ένα γλυκό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πέπε Ρέινα.

Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής

Τα highlights

Σασουόλο - Νάπολι 2-2

Τζένοα - Μίλαν 0-3

Ίντερ - Σπέτσια 2-0

Μπολόνια - Ρόμα 1-0

Σαλερνιτάνα - Γιουβέντους 0-2

Αταλάντα - Βενέτσια 4-0

Φιορεντίνα - Σαμπντόρια 3-1

Τορίνο - Έμπολι 2-2

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΛΑΤΣΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ