ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λαπόρτα: "Εάν δεν ήταν ο Τσάβι, θα τον είχα απολύσει"

Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα 2024 AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζοάν Λαπόρτα, μίλησε για πρώτη φορά για την ανακοίνωση του Τσάβι πως θα αποχωρήσει στο φινάλε της σεζόν.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Βιγιαρεάλ το Σάββατο (27/1) ο Τσάβι ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από το σύλλογο στο τέλος της σεζόν.

Για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση του Τσάβι μίλησε δημόσια ο πρόεδρος των μπλαουγκράνα, Τζοάν Λαπόρτα. Συγκεκριμένα εγγυήθηκε την παραμονή του Ισπανού τεχνικού έως το φινάλε της σεζόν στον πάγκο, τονίζοντας πως εάν ήταν άλλος θα είχε απολυθεί.

"Ήθελε να ανανεώσει. Ο Τσάβι θέλει να κάνει πάντα εύκολα. Η πίεση που μπορεί να δεχθεί ο καθένας είναι υποκειμενική. Είπε ότι δεν θα μειωθεί το κίνητρό του κι θα δώσει τα πάντα γιατί νιώθει απελευθερωμένος. Τον πιστεύω. Θέλω να συνεχίσει έως το φινάλε της σεζόν και νομίζω είναι το καλύτερο.

"Εάν δεν ήταν ο Τσάβι, θα τον είχα απολύσει. Το αποδέχομαι γιατί είναι ο Τσάβι και γιατί είναι αυτός που είναι για την Μπαρτσελόνα" ανέφερε συγκεκριμένα.

Μάλιστα, ρωτήθηκε και για τον επόμενο διάδοχο, με τον Λαπόρτα να τονίζει πως αρμόδιος για να δώσει απαντήσεις επί του ζητήματος είναι ο Ντέκο.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ