LA LIGA

Λαόθ: Δεν ορίστηκε σε ματς της La Liga μετά τις τελευταίες του διαιτησίες

Λαόθ: Δεν ορίστηκε σε ματς της La Liga μετά τις τελευταίες του διαιτησίες
Ο Ματέου Λαόθ EUROKINISSI

Το όνομα του Ματέους Λαόθ απουσιάζει από τους ορισμούς της La Liga για το προσεχές Σαββατοκύριακο με τον Ισπανό ρέφερι που έχει βρεθεί στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα να "τιμωρείται" από την ομοσπονδία.

Εκτός ορισμών από την προσεχή αγωνιστική της La Liga έμεινε ο Ισπανός διαιτητής Ματέους Λαόθ ο οποίος το τελευταίο διάστημα είχε βρεθεί στο επίκεντρο κυρίως για τις κάρτες που βγάζει με ευκολία στα παιχνίδια που ορίζεται διαιτητής.

Είναι χαρακτηριστικό πως στα τρία τελευταία ματς που έχει διευθύνει έχει δώσει 35 κάρτες ενώ την περασμένη εβδομάδα στο ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με την Εσπανιόλ έδωσε δεκαέξι κάρτες ενώ την Τετάρτη (4/1) για το Copa Del Ray απέβαλε τον προπονητή της Σεβίλλης, Χόρχε Σαμπάολι, μετά από μόλις 17 λεπτά στον αγώνα.

Ο Λαόθ "τιμωρήθηκε" από την ομοσπονδία για τις τελευταίες του διαιτητσίες και μένει να δούμε για πόσο καιρό θα μείνει στο "ψυγείο" από τους Ισπανούς. Ο διεθνής ρέφερι ο οποίος βρέθηκε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα πρέπει να τονίσουμε πως δεν έχει οριστεί ούτε ως διαιτητής VAR σε κάποιο ματς το Σαββατοκύριακο στη La Liga.

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ