ΣΕΒΙΛΛΗ

Ο Λαόθ το ξανάκανε! Απέβαλε τον Σαμπαόλι στο 17' με δύο κίτρινες κάρτες στην ίδια φάση στο Copa del Rey

Ο Λαόθ το ξανάκανε! Απέβαλε τον Σαμπαόλι στο 17' με δύο κίτρινες κάρτες στην ίδια φάση στο Copa del Rey
TWITTER

Ο Ματέου Λαόθ έβγαλε δύο κίτρινες κάρτες στον Χόρχε Σαμπαόλι στην ίδια φάση και τον απέβαλε στο 17' του εκτός έδρας αγώνα της Σεβίλλης κόντρα στη Λινάρες για το Copa del Rey.

Ο Ματέου Λαόθ δεν σταματάει να βγάζει κίτρινες κάρτες είτε στο Μουντιάλ είτε στη La Liga είτε στο Copa del Rey. Δεν κάνει ούτε διακρίσεις, αφού αυτήν τη φορά θύμα του ήταν ο προπονητής της Σεβίλλης, Χόρχε Σαμπαόλι, σε ένα κατά τα άλλα... αδιάφορο παιχνίδι της φάσης των 32 με αντίπαλο τη Λινάρες.

Η αναμέτρηση βρισκόταν στο 17ο λεπτό, όταν ο Ισπανός διαιτητής πλησίασε τον πάγκο της Σεβίλλης για να δείξει κίτρινη κάρτα στον Αργεντινό τεχνικό, ο οποίος εκείνη την ώρα συνομιλούσε με τον τέταρτο διαιτητή. Δευτερόλεπτα αργότερα έδειξε ξανά κίτρινη κάρτα στον Σαμπαόλι προς έκπληξη όλων, με συνέπεια οι φιλοξενούμενοι να μείνουν χωρίς προπονητή.

Αυτό δεν αποδείχθηκε εμπόδιο, αφού επιβλήθηκαν με 5-0 απέναντι σε μία ομάδα που απέχει δύο κατηγορίες, ωστόσο όλοι περίμεναν να δουν πώς θα εξηγούσε αυτήν την απόφαση ο Λαόθ.

"Διαμαρτυρήθηκε φραστικά και με χειρονομίες έξω από την περιοχή του", έγραψε στο φύλλο αγώνα ο Λαόθ για την πρώτη κίτρινη κάρτα και "επέμεινε να διαμαρτύρεται φραστικά και με χειρονομίες έξω από την περιοχή του" ήταν η αιτολόγηση της δεύτερης κίτρινης δευτερόλεπτα αργότερα.

TAGS ΣΕΒΙΛΛΗ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ