LA LIGA

Μπαρτσελόνα: Η Εσπανιόλ κατέθεσε ένσταση για το καταλανικό ντέρμπι λόγω αντικανονικής συμμετοχής του Λεβαντόβσκι

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο ματς με την Εσπανιόλ @ 2022 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Το καταλανικό ντέρμπι του Καμπ Νου θα έχει συνέχεια και στις δικαστικές αίθουσες, καθώς η Εσπανιόλ κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με την Μπαρτσελόνα για αντικανονική συμμετοχή του Λεβαντόβσκι.

Η Εσπανιόλ κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα για αντικανονική συμμετοχή του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο οποίος είχε αποβληθεί στο προηγούμενο παιχνίδι της La Liga προ Μουντιάλ 2022 απέναντι στην Οσασούνα.

Στην ανακοίνωσή της η Εσπανιόλ αναφέρει ότι επεσήμανε τη συμμετοχή του Λεβαντόβσκι στον διαιτητή Ματέου Λαόθ και τις αρμόδιες αρχές πριν από την έναρξη του ματς, παρότι είχε αποβληθεί στο προηγούμενο ματς.

"Πριν από την έναρξη του αγώνα, ο σύλλογος ειδοποίησε καλόπιστα τόσο τον διαιτητή του αγώνα, κ. Ματέου Λαόθ, όσο και την ίδια την ισπανική ομοσπονδία για την παρουσία στην αντίπαλη ενδεκάδα του ποδοσφαιριστή Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο οποίος έπρεπε να εκτίσει κύρωση μετά την αποβολή του για δύο κίτρινες την προηγούμενη αγωνιστική ημέρα του εθνικού πρωταθλήματος", ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Εσπανιόλ.

Στον Πολωνό επιθετικό επιβλήθηκε ποινή τριών αγωνιστικών, ωστόσο είχε τη δυνατότητα να παίξει αυτό το ματς μετά τη χορήγηση προληπτικής αναστολής της τιμωρίας από το Κεντρικό Διοικητικό δικαστήριο της Μαδρίτης και γι' αυτό το λόγο η θέση της Μπαρτσελόνα είναι πιο ήρεμη, μιας και το τακτικό δικαστήριο είναι "ανώτερο" από το αθλητικό

TAGS LA LIGA ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ