ΙΝΤΕΡ

Λάμψη Καραγκούνη στο φιλικό των Inter Legends κόντρα σε θρύλους της Γεωργίας

Λάμψη Καραγκούνη στο φιλικό των Inter Legends κόντρα σε θρύλους της Γεωργίας
PRINT SCREEN

Οι Legends της Ίντερ ταξίδεψαν στο Μπατούμι για φιλικό παιχνίδι με θρύλους της Γεωργίας, στο οποίο πήρε μέρος και ο άλλοτε άσος των νερατζούρι, Γιώργος Καραγκούνης, βγάζοντας μάλιστα και ασίστ στον Φίγκο στο πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

Οι θρύλοι της Ίντερ (Inter Legends) ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο παίρνοντας μέρος σε σειρά φιλικών αναμετρήσεων για την προώθηση του βασιλιά των σπορ και ο τελευταίος σταθμός τους ήταν το Μπατούμι, όπου αντιμετώπισαν το βράδυ της Πέμπτης σπουδαίους παίκτες της Γεωργίας όπως οι Αρβελάτζε (κορυφαίος σκόρερ στην εθνική ομάδα της χώρας), Κομπιασβίλι, Κινκλάτζε και Τιμούρ Κετσπάγια.

Στην πρώτη γραμμή των παλαιμάχων των νερατζούρι βρίσκονταν οι Χαβιέρ Σανέτι (νυν αντιπρόεδρος της ομάδας), Λουίς Φίγκο, Μάρκο Ματεράτσι και Εστέμπαν Καμπιάσο (έχει περάσει και από τη χώρα μας φορώντας της φανέλα του Ολυμπιακού), αλλά και ο "δικός μας" Γιώργος Καραγκούνης.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας το 2004 είχε τιμήσει την Ίντερ από το 2003 μέχρι το 2005 και έκτοτε συνιστά εκλεκτό μέλος των παλαιμάχων της, με τον "Κάρα" να βρίσκεται μάλιστα στην αρχική σύνθεση των νερατζούρι και να βγάζει εξαιρετική ασίστ στον Λουίς Φίγκο για το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

Η αρχική ενδεκάδα της Ίντερ: Ζούλιο Σέζαρ, Μαϊκόν, Λούσιο, Ματεράτσι, Κόρδομπα, Σανέτι, Καμπιάσο, Καραγκούνης, Σνάιντερ, Φίγκο, Μιλίτο

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ