ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Λαμπολέι: "Ο Μαρσιάλ θέλει να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Manchester United's Anthony Martial celebrates scoring his side's first goal of the game during the English Premier League soccer match between Manchester United and Tottenham Hotspur,  at Old Trafford, in Manchester, England, Saturday, Oct.  28, 2017. (Martin Rickett/PA via AP)
Manchester United's Anthony Martial celebrates scoring his side's first goal of the game during the English Premier League soccer match between Manchester United and Tottenham Hotspur, at Old Trafford, in Manchester, England, Saturday, Oct. 28, 2017. (Martin Rickett/PA via AP) AP

Ο μάνατζερ του Άντονι Μαρσιάλ, Φιλίπ Λαμπολέι, επιβεβαίωσε τις φήμες που θέλουν τον πελάτη του να μην είναι ικανοποιημένος με το ρόλο του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ένα από τα προβλήματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι ακούει στο όνομα του Άντονι Μαρσιάλ. Ο Γάλλος δεν είναι ικανοποιημένος με το ρόλο του και επιθυμεί να αποχαιρετήσει το "Old Traford".

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο Φιλίπ Λαμπολέι.

Ο μάνατζερ του Γάλλου επιθετικού τόνισε: "Αφού σκέφτηκε όλες τις προοπτικές ο Άντονι θέλει να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία είναι ο πιο δυνατός σύλλογος στον κόσμο δεν μπορεί να φτάσει σε μία συμφωνία για το ρόλο του μετά από οκτώ μήνες διαβουλεύσεων προφανώς δεν θέλει να τον κάνει ένα σημαντικό παίκτη.

Είναι κάτι που το σκεφτήκαμε αρκετά. Έχει συμβόλαιο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έχει την τελευταία λέξη και θα σεβαστούμε την απόφαση του συλλόγου. Δεν έχουμε το ίδιο όραμα για το μέλλον του Άντονι. Αν δεν υπήρχε η αμέριστη υποστήριξη των φιλάθλων ο Άντονι θα είχε ήδη ζητήσει να φύγει"

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ