ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Λάμπαρντ για Χάλαντ: "Προσπάθησα να τον πάρω όταν ήμουν στην Τσέλσι, αλλά δεν τα κατάφερα"

Ο Έρλινγκ Χάλαντ στην προθέρμανση πριν το Ντόρτμουντ - Σίτι
Ο Έρλινγκ Χάλαντ στην προθέρμανση πριν το Ντόρτμουντ - Σίτι © 2022 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Ο Φρανκ Λάμπαρντ αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Έβερτον με τη Μάντσεστερ Σίτι πως όταν ήταν στον πάγκο της Τσέλσι προσπάθησε να αποκτήσει τον Έρλινγκ Χάλαντ, χωρίς όμως επιτυχία.

Οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου μπορούσαν να διακρίνουν την ποιότητα και την κλάση του Έλρινγκ Χάλαντ από πολύ νωρίς, όταν ακόμα αγωνιζόταν στην Ζάλτσμπουργκ.

Ένας από αυτούς ήταν κι ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος τον είχε δει από κοντά σε ένα φιλικό παιχνίδι της αυστριακής ομάδας με την Τσέλσι, στον πάγκο της οποίας βρισκόταν τότε.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Έβερτον με τη Μάντσεστερ Σίτι είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

"Ο Χάλαντ είναι ένας καταπληκτικός παίκτης και αυτοί οι απόλυτοι παίκτες κορυφαίου επιπέδου μπορούν να κάνουν αυτό που κάνει κι αυτός σε ένα πρωτάθλημα επίσης κορυφαίου επιπέδου. Εγώ τον συνάντησα σε ένα παιχνίδι προετοιμασίας όταν έπαιζε για τη Ζάλτσμπουργκ. Προσπάθησα να τον πάρω στην Τσέλσι, αλλά δεν έγινε.

Φάνηκε ξεκάθαρα στην προετοιμασία μας πριν από τον αγώνα τι ήταν αυτό το αγόρι. Το παιχνίδι μαζί του είναι τίμιο. Θα τον αντιμετωπίσουμε, σέβομαι αυτούς που βρίσκονται στην κορυφή. Παρακολούθησα τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τον Κιλιάν Εμπαπέ και τον Λιονέλ Μέσι, και ο Χάλαντ έχει μπει σε αυτή την κατηγορία από πολύ νεαρή ηλικία".

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΕΒΕΡΤΟΝ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ