STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λαμία - Βέροια: Κρίνεται στο Αθανάσιος Διάκος το τελευταίο εισιτήριο για τη Super League Interwetten

Στιγμιότυπο από τον πρώτο αγώνα των μπαράζ ανάμεσα στη Βέροια και τη Λαμία
Στιγμιότυπο από τον πρώτο αγώνα των μπαράζ ανάμεσα στη Βέροια και τη Λαμία INTIME

Λαμία και Βέροια (18/6, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD και Live από το SPORT24) θα αναμετρηθούν στο Αθανάσιος Διάκος στη ρεβάνς των μπαράζ για το τελευταίο εισιτήριο της Super League Interwetten.

Το 14ο και τελευταίο όνομα που θα συμπληρώσει τις ομάδες της Super League Interwetten κρίνεται το Σάββατο (18/6), με τη Λαμία και τη Βέροια (18/6, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD και Live από το SPORT24) να τίθενται αντιμέτωπες στο Αθανάσιος Διάκος στον δεύτερο αγώνα των μπαράζ.

Η ομάδα της Φθιώτιδας θα υποδεχθεί τη Βέροια, έχοντας το προβάδισμα, αφού στην Ημαθία επικράτησε 2-1 χάρη στα γκολ των Μπεχαράνο στο 7' και Μανούσου στο 82'.

Τη ρεβάνς ορίστηκε να διευθύνει ο Ούγγρος Ταμάς Μπόγκναρ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μπάλαζ Μπούζας, Πέτερ Κόμπορ, 4ο τον Φωτιά, ενώ στο VAR θα βρίσκονται ο Μπάλαζ Μπέρκε με τον Μεϊντάνα.

Υπενθυμίζεται ότι σε αυτά τα μπαράζ ισχύει κανονικά ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, κάτι που δεν ίσχυε στα μπαράζ της Βέροιας με τον Λεβαδειακό. Θυμίζουμε επίσης, πως η ομάδα της Βοιωτίας επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από τρία χρόνια επικρατώντας συνολικά 2-0 της Βέροιας στους αγώνες μπαράζ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΛΑΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ