ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λαμία - ΠΑΟΚ: Τι γίνεται αν αναβληθεί ο αγώνας λόγω της έντονης χιονόπτωσης

ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI

Ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα σε Λαμία και ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Πέμπτη (9/2) στις 18:30 στο Αθανάσιος Διάκος, όμως λόγω της έντονης χιονόπτωσης βρίσκεται στον αέρα. Τι θα γίνει εάν αναβληθεί το παιχνίδι.

Η κακοκαιρία κι έντονη χιονόπτωση στη Λαμία καθιστούν αβέβαιη την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (9/2, 18:30 COSMOTE SPORT 2, LIVE από το Matchcenter του SPORT24) στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet.

Αν δεν υπάρξει κάποια απόφαση από την ΕΠΟ περί αναβολής, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, τότε ο διαιτητής (Τάσος Σιδηρόπουλος) και οι δύο ομάδες θα πρέπει να βρεθούν κανονικά στο "Αθανάσιος Διάκος".

Κατόπιν τούτου, ο διαιτητής της αναμέτρησης θα εξετάσει τον αγωνιστικό χώρο και θα αποφασίσει για τη διεξαγωγή ή μη του ημιτελικού.

Σε περίπτωση αναβολής, τότε ο αγώνας μετατίθεται για την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 18:30, αφού σύμφωνα με τον ΚΑΠ: "Αγώνας που αναβάλλεται ή διακόπτεται από τον διαιτητή του αγώνα, εξ αιτίας των καιρικών συνθηκών, διεξάγεται υποχρεωτικά την επόμενη ημέρα, στο ίδιο γήπεδο και την ίδια ώρα, χωρίς άλλη ειδοποίηση των ομάδων, οι οποίες υποχρεούνται να εμφανισθούν για την διεξαγωγή ή συνέχιση του αγώνα. Οι μετακινούμενες ομάδες είναι υποχρεωμένες να παραμείνουν στον τόπο της διεξαγωγής του αγώνα".

Κάτι τέτοιο είναι εφικτό δεδομένου πως τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η Λαμία αγωνίζονται τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου για τη Stoiximan Super League, ήτοι περισσότερες από 48 ώρες μετά από τη διεξαγωγή της μεταξύ τους αναμέτρησης για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΛΑΜΙΑ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ