ΛΑΜΙΑ

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για τη Λαμία: Κλείνει τον Σιόβα, που γυρίζει στην Ελλάδα μετά από επτά χρόνια

Ο Δημήτρης Σιόβας INTIME

Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση επαναπατρισμού του Δημήτρη Σιόβα. Όπως αποκάλυψε ο Παντελής Διαμαντόπουλος στο "Show Must Go On", ο διεθνής Έλληνας κλείνει στη Λαμία και όχι στον Ηρακλή, που τον ήθελε διακαώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, που αποκάλυψε ο Παντελής Διαμαντόπουλος στην εκπομπή “Show Must Go On”, ο Δημήτρης Σιόβας θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λαμία.

Αν και ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός πριν λίγες ημέρες βρέθηκε ένα βήμα πριν τη μεταγραφή του στον Ηρακλή, εν τέλει επέλεξε να αγωνιστεί με τη φανέλα των Φθιωτών στη Stoiximan Super League.

Έτσι, ο διεθνής Έλληνας στόπερ αναμένεται -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- να επαναπατριστεί μετά από επτά χρόνια, καθώς το καλοκαίρι του 2017 έφυγε από τον Ολυμπιακό για να ενταχθεί στη La Liga και τη Λεγανές.

Τις τελευταίες δύο σεζόν ο Σιόβας αποτελούσε παίκτη της ολλανδικής Φορτούνα Σιτάρντ, με την οποία πραγματοποίησε 65 εμφανίσεις πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Σημειώνεται πως αν ολοκληρωθεί το deal, οι Φθιώτες θα γίνουν ο πέμπτος ελληνικός σταθμός στη γεμάτη καριέρα του αριστεροπόδαρου αμυντικού, καθώς έχει φορέσει και τη φανέλα των Ολυμπιακού, Ξάνθης, Πανιωνίου και Ιωνικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ