ΛΑΜΙΑ

Λαμία μεταγραφές: Έκανε δικό της και τον Πάρη Μπάμπη

Η ανακοίνωση της Λαμίας για τον Πάρη Μπάμπη | 12 Ιουλίου 2022
Η ανακοίνωση της Λαμίας για τον Πάρη Μπάμπη | 12 Ιουλίου 2022 PRINT SCREEN

Η Λαμία ανακοίνωσε την Τρίτη (12/7) το βράδυ την απόκτηση του 23χρονου Έλληνα μέσου, Πάρη Μπάμπη, ο οποίος την περσινή σεζόν έπαιζε στη δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ.

Μια ακόμη μεταγραφή ανακοίνωσε στη διάρκεια της Τρίτης (12/7) η Λαμία που έκανε γνωστή τη συμφωνία της με τον 23χρονο Έλληνα μέσο, Πάρη Μπάμπη, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην ΑΕΚ Β'.

Ο νεαρός μέσος υπέγραψε το συμβόλαιο του και ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ενώ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Λαμίας.

"Η ΠΑΕ Λαμία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 23χρονο (17.07.1999) αμυντικό μέσο, Πάρη Μπάμπη ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League 2 με την ΑΕΚ Β’ έχοντας 25 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!

Μετά την υπογραφή του Συμβολαίου ο Πάρης Μπάμπης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα της Λαμίας. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, ανυπομονώ να τους ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη μέσα στο γήπεδο και μαζί με τους συμπαίκτες μου να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους".

TAGS ΛΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ