ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λαμία - Άρης: Το πέναλτι που έπιασε ο Σαράνοβ από τον Γκάμα στο 120+4'

Ο Μπόγιαν Σαράνοβ της Λαμίας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Άρη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας 2021-2022 στο "Αθανάσιος Διάκος" | Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022
Ο Μπόγιαν Σαράνοβ της Λαμίας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Άρη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας 2021-2022 στο "Αθανάσιος Διάκος" | Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 INTIME SPORTS

Ο Μπόγιαν Σαράνοβ ήταν ο ήρωας της Λαμίας στην πρόκριση επί του Άρη στο Κύπελλο Ελλάδας, αποκρούοντας πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων της παράτασης!

Συγκλονιστικό φινάλε είχε η αναμέτρηση της Λαμίας με τον Άρη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Άνταμ Τζανετόπουλος σκόραρε στο 118' και θεώρησε ότι έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του, όμως τελικά χρειάστηκε και μία σωτήρια επέμβαση του Μπόγιαν Σαράνοβ, σε πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα.

Ο Φάνης Τζανδάρης υπέπεσε στην παράβαση πάνω στον Πορτογάλο εξτρέμ των "κιτρίνων" και ο Γκάμα ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση. Ο Σαράνοβ έπεσε σωστά στη γωνία του και απέκρουσε, ενώ στη συνέχεια ο Ιτούρμπε πήρε το ριμπάουντ, αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με συνέπεια το 1-0 να παραμείνει.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΛΑΜΙΑ ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ