ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νατάν Γκουρντόλ στο SPORT24: "Έμβλημα ο Λαλά με το Νο10 στη φανέλα"

Νατάν Γκουρντόλ στο SPORT24: "Έμβλημα ο Λαλά με το Νο10 στη φανέλα"
Ο Λαλά κατά τη φωτογράφισή του στο Γ. Καραϊσκάκης μετά την υπογραφή στον Ολυμπιακό INTIME SPORTS

Ο ρεπόρτερ της Στρασμπούρ στη γαλλική εφημερίδα "Εquipe", Νατάν Γκουρντόλ, μίλησε στο SPORT24 για τον Κένι Λαλά, και έκανε λόγο για ένα σούπερ μπακ στη δημιουργία, φορώντας το "10" στην πλάτη, με ποιότητα στις σέντρες και αρέσκεια στο ένας εναντίον ενός.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε ότι ο Κένι Λαλά δεν θα χρειαστεί αρκετό χρονικό διάστημα για να τον δούμε σε δράση. "Είναι διαφορετική περίπτωση από τον Σωκράτη, έχει αγώνες, αν και δεν έχει προπονηθεί μια εβδομάδα. Θέλει λίγες μέρες ακόμη και θα τον δούμε πιο γρήγορα" ανέφερε ο Πορτογάλος μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού στο Κύπελλο επί του Παναιτωλικού και την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα γίνει γνωστό αν ο 29χρονος Γάλλος δεξιός μπακ μπει στην αποστολή του κυριακάτικου (7/2, 17.15, Novasports 2HD) αγώνα με τον ΟΦΗ για την 21η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο Παριζιάνος ακραίος αμυντικός με τις 137 συμμετοχές στο Σαμπιονά (Ligue 1) ήρθε με σκοπό να αναβαθμίσει τη δεξιά πλευρά των "ερυθρόλευκων" και να προσφέρει όσα ενδεχομένως δεν μπόρεσε ο 35χρονος Ραφίνια.

Καθώς αναμένεται το ντεμπούτο του Λαλά με τον Ολυμπιακό, το SPORT24 ζήτησε την άποψη του ρεπόρτερ της Στρασμπούρ στην εφημερίδα "Equipe, Νατάν Γκουρντόλ, για το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών. Ο Γάλλος δημοσιογράφος στάθηκε στην ποιότητα του Λαλά στο επιθετικό κομμάτι, λέγοντας ενδεικτικά πως αγωνιζόταν με το Νο10 στην πλάτη.

Οι σέντρες του, η φορά που "χτύπησε" την πόρτα της εθνικής Γαλλίας, οι προτάσεις που δεν ικανοποίησαν τη Στρασμπούρ, η Λάτσιο και το μαρκάρισμα στο οποίο καμιά φορά δεν τα καταφέρνει τόσο. Η "ακτινογραφία" του για τον Λαλά:

"Ήταν έμβλημα για τα αποδυτήρια της Στρασμπούρ. Βρισκόταν πολύ κοντά στους νέους ποδοσφαιριστές. Ήταν άξονας του επιθετικού παιχνιδιού με πολύ μεγάλη ικανότητα στη φυσική κατάσταση και γι' αυτό έκανε πολλές προσπάθειες από τη δεξιά πλευρά. Η ποιότητά του στη σέντρα είναι ενδιαφέρουσα και του αρέσει πολύ το ένας εναντίον ενός. Απόδειξη της ικανότητάς του στη δημιουργία είναι το γεγονός ότι φορούσε τη φανέλα με το Νο10 στη Στρασμπούρ. Κάποιες φορές δεν τα καταφέρνει τόσο καλά στο μαρκάρισμα, αλλά παραμένει ένας αξιόπιστος αμυντικός. Το 2018 ήταν αρκετά εντυπωσιακός, αλλά από τότε δεν ξαναβρήκε αυτό το επίπεδο. Στο ξεκίνημα του 2019 έγινε λόγος μέχρι και για κλήση του στην εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Το ίδιο διάστημα κατέκτησε το Λιγκ Καπ με τη Στρασμπούρ, αλλά δεν έφυγε το καλοκαίρι του 2019 διότι καμία πρόταση από αυτές που έφτασαν δεν άγγιξαν τις αξιώσεις της Στρασμπούρ. Η Λάτσιο ήταν μια από τις ομάδες που προσπάθησαν να τον αποκτήσουν το 2019. Εκτός γηπέδου είναι αρκετά διακριτικός ποδοσφαιριστής και όχι τόσο επικοινωνιακός με τον Τύπο".

Photo Credits: Δελτίο Τύπου Intime

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ