ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Να έχουμε υπομονή με τον Σωκράτη, ο Λαλά θα μπει πιο γρήγορα"

ΚΥΠΕΛΛΟ 2020-2021 / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ο Πέδρο Μαρτίνς στον αγώνα Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς υποστήριξε ότι ο Παπασταθόπουλος χρειάζεται ακόμα χρόνο και δουλειά για να αγωνιστεί, ενώ επεσήμανε πως δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Κένι Λαλά, που θα μπει πιο γρήγορα στα παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Μετά το 3-0 σε βάρος του Παναιτωλικού και την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου, ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς ρωτήθηκε για την ετοιμότητα των Σωκράτη Παπασταθόπουλου και Κένι Λαλά.

Ο Πορτογάλος ανέφερε για τον Σωκράτη:

"Ο Σωκράτης χρειάζεται να δουλέψει γιατί δεν έχει αγωνιστεί φέτος. Θα πρεπει να περιμένουμε και να έχουμε υπομονή, θα χρειαστεί να περιμένουμε. Δεν μπορεί να μπει άμεσα, δεν μπορούμε δηλαδή να μιλάμε για την επόμενη εβδομάδα, αλλά θα δουλέψει και θα είναι έτοιμος".

Για τον Λαλά, απάντησε:

"Είναι διαφορετική περίπτωση, έχει αγώνες, αν και δεν έχει προπονηθεί μια εβδομάδα. Θέλει λίγες μέρες ακόμη και θα τον δούμε πιο γρήγορα".

Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό είπε:

"Ήταν όλα θετικά, είμαστε ευχαριστημένοι. Όλοι έχουν επανέλθει σε πολύ καλή κατάσταση, είχαμε καλή εικόνα, πιέσαμε ψηλά. Το αρνητικό σημείο της βραδιάς είναι ο τραυματισμός του Αβραάμ. Έίναι μυϊκός τραυματισμός, δεν ξέρουμε λεπτομέρειες".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ