ΤΟΤΕΝΑΜ

La Stampa: "Η Τότεναμ προσφέρει 20 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο στον Κόντε"

Ο Αντόνιο Κόντε δίνει οδηγίες στο Ίντερ - Ρόμα για τη Serie A στις 28 Φεβρουαρίου του 2021.
Ο Αντόνιο Κόντε δίνει οδηγίες στο Ίντερ - Ρόμα © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Όπως υποστηρίζει η ιταλικά εφημερίδα Stampa, η Τότεναμ προσφέρει 20 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο στον Αντόνιο Κόντε, θέλοντας να τον πείσει να καθίσει στον πάγκο των σπιρουνιών.

Η Τότεναμ βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή. Πρωταρχικός της στόχος σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ είναι ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος έμεινε ελεύθερος απ' την Ίντερ, αφού κατάκτησε το πρωτάθλημα Ιταλίας.

Όπως υποστηρίζει η ιταλική εφημερίδα Stampa τα σπιρούνια βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Κόντε και έχουν στόχο να τον πείσουν να επιστρέψει στην Premier League. Η πρόταση της Τότεναμ, μάλιστα, είναι αρκετά δελεαστική.

Θα γίνει ένας απ' τους πιο ακριβοπληρωμένος στην Premier League

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Τότεναμ προσφέρει στον Κόντε το ποσό των 15 εκατομμύριων ευρώ τον χρόνο για τη θέση του προπονητή, ενώ μαζί με τα μπόνους αυτό το ποσό ανέρχεται στα 20 εκατομμύρια ευρώ. Έτσι, αν ο Ιταλός προπονητής βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τα σπιρούνια, θα γίνει ένας απ' τους πιο ακριβοπληρωμένους προπονητές στην Premier League.

Ο Κόντε δούλεψε στην Αγγλία για λογαριασμό της Τσέλσι απ' το 2016 έως το 2018 κατακτώντας την Premier League τη σεζόν 2016/2017 και το FA Cup το 2017/2018.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ