ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Σε καλό δρόμο η ανανέωση του Σον

Ο Σον στην αναμέτρηση της Τότεναμ με την Έβερτον για την Premier League.
Ο Σον στην αναμέτρηση της Τότεναμ με την Έβερτον © 2021 PETER POWELL/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι συζητήσεις ανάμεσα σε Τότεναμ και Σον βρίσκονται σε καλό δρόμο και ο Νοτιοκορεάτης σύντομα θα ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Η Τότεναμ έχασε τον Χάρι Κέιν, ωστόσο δεν σκοπεύει να συμβεί το ίδιο με τον Σον. Το συμβόλαιο του Νοτιοκορεάτη εξτρέμ λήγει με τα σπιρούνια το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να φτάσουν σε συμφωνία, ώστε να τον κρατήσουν ακόμη περισσότερα χρόνια.

Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε στάδιο διαπραγματεύσεων. Η διοίκηση της Τότεναμ μιλάει δηλαδή με τον ατζέντη του Σον.

Μάλιστα, οι άνθρωποι τη Τότεναμ υποστηρίζουν πως οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο και σύντομα θα υπάρξει και συμφωνία. Η κατάσταση πρόκειται να γίνει ακόμη πιο ξεκάθαρη, όταν η Τότεναμ καταλήξει στον επόμενο προπονητή της.

Ο Σον τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 51 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Τότεναμ, σκόραρε 22 γκολ (17 εξ αυτών στην Premier League) και μοίρασε 17 ασίστ.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ