La Liga: Ματσάρα στη Σεβίλλη, άτυχος ο Κούτρης

Ματσάρα στη Σεβίλλη με την Μπέτις και τη Μαγιόρκα ν' αναδεικνύονται ισόπαλες 3-3! Αποχώρησε τραυματίας ο Λεονάρντο Κούτρης στο ντεμπούτο του ως βασικός με τη νησιωτική ομάδα.
Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με καλύτερο τρόπο για το θέαμα η 25η αγωνιστική της ισπανικής Liga, καθώς είχε έξι γκολ, αλλά όχι νικητή στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν της Σεβίλλης.
Μπέτις και Μαγιόρκα αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 σε ένα συναρπαστικό ματς. Ιδανικά ξεκίνησε το ματς και για τον Λεονάρντο Κούτρη, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο ως βασικός στη νησιωτική ομάδα.
Ο Έλληνας διεθνής μπακ αποχώρησε τραυματίας με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού. Η Μαγιόρκα προηγήθηκε δυο φορές στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ισοφαρίστηκε ισάριθμες.
Και τις δυο από εκτελέσεις πέναλτι, στην πρώτη μάλιστα ο Κούτρης ήταν αυτός που ανέτρεψε τον Φεκίρ.
Ο καπιτάν των βερδιμπλάνκος, Χοακίν, έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (48′), αλλά ο Ιάπωνας Τακεφούσα Κούμπο – ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τη Ρεάλ – ήταν αυτός που χάρισε το βαθμό στην ομάδα των Βαλεαρίδων Νήσων.
Η Μαγιόρκα σε κάθε περίπτωση δείχνει ικανή να παλέψει μέχρι το τέλος για να παραμείνει στην κατηγορία.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου
Μπέτις – Μαγιόρκα 3-3 (19′ πεν. Κανάλες, 35′ πεν. Φεκίρ, 48′ Χοακίν / 16′ Κούτσο, 27′ Μπούντιμιρ, 70′ Κούμπο)
Σάββατο 22 Φεβρουαρίου
Θέλτα – Λεγκανές (14:00)
Μπαρτσελόνα – Έιμπαρ (17:00)
Σοθιεδάδ – Βαλένθια (17:30)
Λεβάντε – Ρεάλ (22:00)
Κυριακή 23 Φεβρουαρίου
Οσασούνα – Γρανάδα (13:00)
Αλαβές – Μπιλμπάο (15:00)
Βαγιαδολίδ – Εσπανιόλ (17;00)
Χετάφε – Σεβίλλη (19:30)
Ατλέτικο – Βιγιαρεάλ (22:00)