ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Κυβελίδης: "Πλέον όλοι μας υπολογίζουν"

Κυβελίδης: "Πλέον όλοι μας υπολογίζουν"
INTIME SPORTS

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης μίλησε για την αγωνιστική άνοδο της Δόξας Δράμας, αλλά και για τη σπουδαία νίκη επί του Παναιτωλικού. Τι είπε ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Δόξας μίλησε ο Λεωνίδας Κυβελίδης, που αναφέρθηκε στα τελευταία καλά αποτελέσματα της ομάδας.

" Σε σχέση με την αρχή του πρωταθλήματος η ομάδα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον κ. Κατσαβάκη.

Πλέον όλες οι ομάδες μας υπολογίζουν, δεν θεωρούμαστε εύκολος στόχος, και για να μας κερδίσουν χρειάζεται να παίξουν σε υψηλό επίπεδο. Από την πλευρά μας με τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει αποκτήσαμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση που θα μας βοηθήσει να παλέψουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας, την παραμονή στην Α' Εθνική. Πράγμα που στην αρχή φαινόταν αδύνατο", είπε αρχικά ο Έλληνας επιθετικός.

Σε ερώτηση για το αν η Δόξα μπορεί να πετύχει και δεύτερη νίκη επί του Παναιτωλικού, δήλωσε:

" Ο Παναιτωλικός την Τετάρτη ήθελε το παιχνίδι γι αυτό άλλωστε έπαιξε και τόσο επιθετικά. Είναι ποιοτική ομάδα με πολύ καλούς παίκτες ως προς την σύνθεση της και έχει μία πολύ καλή οργάνωση. Πιστεύω ότι και την Κυριακή θα έρθει για να παίξει επιθετικά απλώς θα είναι πιο υποψιασμένος για το τι θα αντιμετωπίσει από την πλευρά μας. Εμείς θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι, όπως όλα τα άλλα, με πειθαρχία, πολύ τρέξιμο και καλή ομαδική λειτουργία. Είμαι αισιόδοξος ότι η ομάδα όχι μόνο σ’αυτό το παιχνίδι αλλά και στα επόμενα θα φανεί πολύ ανταγωνιστική".

Από την πλευρά του, ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος τόνισε πως οι "μαυραετοί" χρωστούν κι άλλες νίκες στον κόσμο τους.

" Πιστεύω ότι η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια βρίσκεται σε καλό δρόμο και με προσπάθεια απ΄ όλους , το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές η παραμονή μπορεί να επιτευχθεί. Οφείλουμε και άλλες νίκες στον κόσμο της Δόξας, ο οποίος περίμενε αρκετό καιρό να ξαναδεί την ομάδα στην Α΄ Εθνική, έτσι και εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που μας στηρίζει. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες τόσο για εμάς ως ποδοσφαιριστές όσο και για τον κόσμο μας", τόνισε ο Παπαδόπουλος.

Όσον αφορά στον Παναιτωλικό, είπε: " Νομίζω ότι η τύχη που μας έλειπε από το παιχνίδι με τον Αστέρα την είχαμε στον Παναιτωλικό. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια όλα τα παιδιά και η χαρά μας είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Στο επόμενο παιχνίδι περιμένουμε τον Παναιτωλικό εξίσου καλό. Είναι μια δυνατή ομάδα αλλά έχουμε αποδείξει ότι και εμείς στην έδρα μας είμαστε εξίσου δυνατοί. Δεν θα γίνουμε εύκολη λεία για κανέναν. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο και θα προετοιμαστούμε για την νίκη".

TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ