ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπρος - Μάλτα 2-2: Ψυχρολουσία στο 90+8', ούτε τώρα κόντρα στους Μαλτέζους

Κύπρος - Μάλτα 2-2: Ψυχρολουσία στο 90+8', ούτε τώρα κόντρα στους Μαλτέζους
INTIME SPORTS

Η Κύπρος νόμιζε ότι λυτρώθηκε στο 80' από τον Πιέρο Σωτηρίου, όμως στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γιούργκεν Ντεγκαμπριέλε ισοφάρισε για τη Μάλτα σε 2-2 για την 8η αγωνιστική του 8ου προκριματικού ομίλου της ευρωπαϊκής ζώνης για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022.

Ψυχρολουσία στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων για την Κύπρο, η οποία ισοφαρίστηκε από τον Γιούργκεν Ντεγκαμπριέλε σε 2-2 και απέτυχε να νικήσει και στη Λάρνακα τη Μάλτα, ύστερα από τη συντριβή της με 0-3 στη Βαλέτα.

Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου είχε αποκλειστεί από την 7η αγωνιστική του 8ου ομίλου στην ευρωπαϊκή ζώνη για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, όμως έψαχνε μία νίκη γοήτρου.

Προηγήθηκε μόλις στο 6ο λεπτό με πανέμορφο πλασέ του Φώτη Παπουλή, όμως ακολούθησε ένας ισορροπημένος αγώνας, με ευκαιρίες και για τους φιλοξενούμενους.

Σε μία τέτοια φάση, ο Ζακ Μάσκατ ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 72', έπειτα από κόρνερ, ο Νεόφυτος Μιχαήλ έκανε κακή έξοδο και από τις γροθιές του η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

Εν τέλει, ο Πιέρος Σωτηρίου βρήκε δίχτυα στο 80ό λεπτό και όλοι πίστεψαν ότι η Κύπρος θα έπαιρνε το "τρίποντο", όμως στην τελευταία φάση του αγώνα, η ολιγωρία της άμυνας σε γέμισμα με φάουλ έφερε την ισοφάριση.


ΚΥΠΡΟΣ: Μιχαήλ, Αντωνιάδης, Ιωάννου, Δημητρίου (86' Ψάλτη), Κυριάκου (79' Γκόγκιτς), Π. Σωτηρίου, Ανδρέου (79' Πίττας), Παπουλής (86' Παναγιώτου), Κ. Σωτηρίου, Λοΐζου (61' Κακουλλής), Κάστανος

ΜΑΛΤΑ: Μπονέλο (83' Γκαλέα), Καμενζούλι, Μποργκ (57' Σο), Γκρετς (71' Ντεγκαμπριέλε), Μοντεμπέλο, Μπονγκ (71' Ντίμεχ), Πέπε, Τέουμα, Ατάρτ, Μουσκάτ, Καρουάνα (46' Πιζάνι)

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ