ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Καταγγελίες Σενεγαλέζου παίκτη για διαφθορά μετά τον αποκλεισμό από την Ακτή Ελεφαντοστού

Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Καταγγελίες Σενεγαλέζου παίκτη για διαφθορά μετά τον αποκλεισμό από την Ακτή Ελεφαντοστού
Ο Κρεπίν Ντιατά σε μονομαχία με τον Γκραντέλ στον αγώνα ανάμεσα στην εθνική Σενεγάλης και την Ακτή Ελεφαντοστού στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής @2023 AP IMAGES/THEMBA HADEBE

Ο Κρέπιν Ντιατά της εθνικής Σενεγάλης εξαπέλυσε μύδρους κατά μελών της Αφρικανικής Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (CAF), με τον εξτρέμ να καταγγέλλει διαφθορά με στόχο να αποκλειστεί η χώρα του από την οικοδέσποινα του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, Ακτή Ελεφαντοστού.

Για 7η συνεχόμενη διοργάνωση η κάτοχος του τίτλου του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής δεν καταφέρνει να προκριθεί στα προημιτελικά του τουρνουά, με τελευταίο θύμα να είναι η εθνική Σενεγάλης, που ηττήθηκε με 5-4 (1-1 κ.δ) στη διαδικασία των πέναλτι από την οικοδέσποινα Ακτή Ελεφαντοστού.

Ο εξτρέμ της Σενεγάλης, Κρέπιν Ντιατά, δεν αποδέχθηκε με τον καλύτερο τρόπο το αποτέλεσμα, με τον 24χρονο παίκτη να στέκεται σε μία φάση που καθόρισε την έκβαση της αναμέτρησης, τη στιγμή που σε δηλώσεις του μετά το φινάλε του ματς δήλωσε απευθυνόμενος σε μέλη της Αφρικανικής Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (CAF): "Μας σκοτώσατε, είστε διεφθαρμένοι. Κρατήστε το Κύπελλο Εθνών Αφρικής σας".

Ο ποδοσφαιριστής της Μονακό διαμαρτύρεται για ένα μαρκάρισμα εντός περιοχής στον συμπαίκτη του, Ισμαΐλα Σαρ, στο 55ο λεπτό και ενώ ο αγώνας ήταν ήδη 1-0 υπέρ της Σενεγάλης.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΝΕΓΑΛΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ