ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Την Τρίτη η κλήρωση της πέμπτης φάσης με τη συμμετοχή δέκα ομάδων της Super League

Το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας
Το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας INTIME

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε ότι η κλήρωση της πέμπτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (11/10) στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της ομοσπονδίας. Σε αυτή τη φάση "μπαίνουν" οι ομάδες της Super League που δεν βγήκαν Ευρώπη.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι η κλήρωση για την πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει την Τρίτη (11/10) στις 11:00 το πρωί. Η διαδικασία θα γίνει στις εγκαταστάσεις της ομοσπονδίας και θα προβληθεί σε Live Streaming στο κανάλι της ομοσπονδίας στο YouTube.

Υπενθυμίζεται ότι σε αυτή τη φάση μπαίνουν οι δέκα ομάδες της τρέχουσας Super League που δεν συμμετείχαν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μοναδική εκκρεμότητα της τέταρτης φάσης είναι η αναμέτρηση Αλμυρός Γαζίου - Πανθρακικός. Υπενθυμίζεται ότι σε αυτή τη φάση οι αγώνες είναι μονοί νοκ-άουτ και σε περίπτωση που οι δύο ομάδες του ζευγαριού παίζουν σε διαφορετική κατηγορία, τότε αυτομάτως γηπεδούχος γίνεται η ομάδα της χαμηλότερης κατηγορίας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: "Την Τρίτη 11/10/2022 (11:00) θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2022, στην οποία θα λάβουν μέρος, για πρώτη φορά φέτος και οι ομάδες της Superleague 1 -πλην εκείνων που συμμετείχαν ή συμμετέχουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η κλήρωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το κανάλι της ΕΠΟ στο YouTube και από το epo.gr".

Φιναλίστ 5ης φάσης: ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικός, ΟΦΗ, Αστέρας, Βόλος, Παναιτωλικός, Ατρόμητος, Λαμία, Λεβαδειακός, ΑΕΛ, Βέροια, Καλλιθέα, Κηφισιά, Καλαμάτα, Παναχαϊκή, Πανσερραϊκός, Απόλλων Πόντου, Αλμωπός Αριδαίας, Άγιος Νικόλαος, Πανελευσινιακός, Απόλλων Παραλιμνίου, Ιωνικός Διαβατών.

* σε εκκρεμότητα το ζευγάρι Αλμυρός Γαζίου - Πανθρακικός

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ