ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Στις 12:00 η κλήρωση της φάσης των 16, οι ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα

Μονομαχία του Ελ Καντουρί με τον Μαντί Καμαρά σε Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Μονομαχία του Ελ Καντουρί με τον Μαντί Καμαρά σε Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Η αντίστροφη μέτρηση για την 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας άρχισε, με την ΕΠΟ να πραγματοποιεί το μεσημέρι της Πέμπτης (18/11, 12:00) στα γραφεία της την κλήρωση με φόντο τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Το Κύπελλο Ελλάδας της σεζόν 2021-22 ετοιμάζεται να μπει στην τελική του ευθεία, καθώς το μεσημέρι της Πέμπτης (18/11, 12:00, LIVE από SPORT24) θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή η κλήρωση για τη φάση των "16" του θεσμού, μία διαδικασία που θα καλυφθεί μάλιστα μέσω live streaming.

Η διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες φάσεις είναι πως θα λάβει χώρα και με τη συμμετοχή των ομάδων που πήραν μέρος στα ευρωπαϊκά Κύπελλα τη φετινή σεζόν, δηλαδή τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Άρη.

Αναλυτικά, οι 16 ομάδες που θα πάρουν μέρος στην κλήρωση για την 6η φάση του Κυπέλλου είναι οι εξής: Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης, Παναθηναϊκός, Ιωνικός, Βόλος, Άγιος Νικόλαος, Παναιτωλικός, Λαμία, Λεβαδειακός, ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας, ΟΦΗ, Νίκη Βόλου και Κηφισιά.

Σημειώνεται πως οι αγώνες είναι διπλοί, ενώ θα υπάρχει και VAR με τα έξοδα των ομάδων.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΑΡΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΒΟΛΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΕΛ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΟΦΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ