ΟΦΗ

Κύπελλο Ελλάδας: Ο ΟΦΗ ζήτησε VAR για τον επαναληπτικό με τον Άρη

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Άρη με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο Ελλάδας
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Άρη με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο Ελλάδας INTIME

Ο ΟΦΗ κατέθεσε αίτημα στην ΕΠΟ για την ύπαρξη VAR στην αναμέτρηση με τον Άρη για τον επαναληπτικό της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων του δεύτερου σκέλους της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ λίγο μετά ο ΟΦΗ κατέθεσε αίτημα στην ομοσπονδία για να διεξαχθεί η αναμέτρηση με VAR.

Υπενθυμίζεται ότι στη συγκεκριμένη φάση, οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να παίξουν τα παιχνίδια με VAR, μόνο αν το ζητήσουν οι ίδιες και καλύψουν το κόστος λειτουργίας του συστήματος. Αυτό το κάνουν αφού καταθέσουν αίτημα στην ομοσπονδία και αυτό φυσικά γίνει αποδεκτό.

Στις πρώτες αναμετρήσεις VAR είχαμε μόνο στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Βόλο, αλλά και στο παιχνίδι του Άρη με τον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΦΗ ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ VAR ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ