ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON

Κύπελλο Ελλάδας Betsson, Φραπάρ: "Ευχαριστώ για την πρόσκληση, είμαι έτοιμη να σφυρίξω το Παναθηναϊκός - Άρης"

Η Στεφανί Φραπάρ κάνει δηλώσεις πριν από το Παναθηναϊκός - Άρης
Η Στεφανί Φραπάρ κάνει δηλώσεις πριν από το Παναθηναϊκός - Άρης ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME SPORTS

Η Στεφανί Φραπάρ, που ορίστηκε για τον τελικού Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη (25/5, 20:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24), δήλωσε στην Comsote TV ότι είναι έτοιμη για το πρώτο ελληνικό παιχνίδι που θα σφυρίξει.

Η Στεφανί Φραπάρ θα γράψει ιστορία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, καθώς για πρώτη φορά θα σφυρίξει γυναίκα στον τελικό του θεσμού.

Η Γαλλίδα διαιτητής λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα, δήλωσε χαρούμενη και έτοιμη να διευθύνει το Παναθηναϊκός - Άρης (25/5, 20:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24).

"Ευχαριστώ για την πρόσκληση την ΚΕΔ. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ και είμαι μέρος αυτού του τελικού. Για μένα ήταν πάντα τιμή να σφυρίζω, οπότε είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ σήμερα.

Σε κάθε παιχνίδι μελετώ τις ομάδες και βλέπω πολλά παιχνίδια των ομάδων για να προετοιμαστώ. Φυσικά, είμαι έτοιμη για το Άρης - Παναθηναϊκός".

Δείτε την Game Night:

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ