ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κρουαζιέρα θα σε... ΠΑΟ

Κρουαζιέρα θα σε... ΠΑΟ
ΠΑΟ

Καλεσμένοι στο κότερο του Πατέρα, οι "πράσινοι" για τα γενέθλιά του. Σενάρια... για Ντομίτσι της Νάπολι


Στα άστρα του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο πρώτος στόχος που είχε θέση η νέα διοίκηση και ο Χενκ Τεν Κάτε, υλοποιήθηκε. Οι "πράσινοι" έπειτα από τρία χρόνια επιστρέφουν στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Η (δεύτερη) νίκη επί της Σπάρτα Πράγας μπορεί να μην ήρθε με τον τρόπο που θα επιθυμούσαν οι φίλοι του "τριφυλλιού", ωστόσο αυτό που μετράει στην παρούσα φάση είναι η πρόκριση και όχι η μέτρια εμφάνιση.

Αυτή άλλωστε ήταν και η φιλοσοφία του Ολλανδού τεχνικού, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει παραμονές της αναμέτρησης. "Να παίξουμε επαγγελματικά και να κρατήσουμε το αποτέλεσμα της Τσεχίας". Πράγματι, ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μία επαγγελματική νίκη και έφτασε στους "32" του Τσάμπιονς Λιγκ αήττητος.

Πλέον στρέφει το βλέμμα του στην έναρξη της Superleague, εκεί όπου με την ψυχολογία στα ύψη θα κληθεί να αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα την ΑΕΚ. Από σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στους "κιτρινόμαυρους" με παίκτες και τεχνική ηγεσία να έχουν αφήσει ήδη πίσω τους, τη Σπάρτα Πράγας.

Τα γενέθλια του προέδρου

Η πρόκριση του "τριφυλλιού" στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, συνέπεσε με τα γενέθλια του Νίκου Πατέρα (κλείνει σήμερα τα 46 του χρόνια). Καλύτερο δώρο δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, ο οποίος στους τρεις μήνες που βρίσκεται στο τιμόνο του συλλόγου έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις.

O Νίκος Πατέρας περιμένει σήμερα τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο κότερό του για να γιορτάσει μαζί τους την πρόκριση στους ομίλους του Champions League και την επιστροφή του τριφυλλιού στα Ευρωπαϊκά σαλόνια μετά από απουσία 3 χρόνων.

Πατέρας: "Πετύχαμε τον στόχο μας"

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νίκος Πατέρας, λίγο μετά τη λήξη του αγώνα, έπλεε σε πελάγη ευτυχίας για την μεγάλη πρόκριση του τριφυλλιού και με δηλώσεις του έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια.

" Είμαστε ευχαριστημένοι που πετύχαμε το στόχο μας. Να δούμε τώρα με ποιους θα κληρωθούμε. Είμαστε σε καλό δρόμο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς μας. Ελπίζω να συνεχίσουμε να προσφέρουμε θέαμα. Θέλουμε την νίκη και με την ΑΕΚ. Αν δεν προκύψει κάτι έκτακτο (για μεταγραφή) είμαστε κομπλέ".

Ιταλικές φήμες για Ντομίτσι

Ιταλικά δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα έδωσαν νέα διάσταση στην υπόθεση απόκτησης αμυντικού για τον Παναθηναϊκό, παρά την υποτιθέμενη μη αναζήτηση των "πράσινων" για απόκτηση και άλλου παίκτη την παρούσα φάση, με δεδομένη και την υπόθεση Ζιβέ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται οι "πράσινοι" εξετάζουν την περίπτωση απόκτησης του κεντρικού αμυντικού της Νάπολι, Μαουρίτσιο Ντομίτσι που είδαμε (όσοι το κατάφεραν) και στα ματς με αντίπαλο τον Πανιώνιο για τον Ιντερτότο. Ο 28χρονος παίκτης με πολλά καλά θετικά στοιχεία αγωνίστηκε πέρσι σε 29 παιχνίδια και είχε πετύχει μάλιστα και 8 γκολ.

" Ο Ντομίτσι είναι κοντά στον Παναθηναϊκό, που προσφέρει 6 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του παίκτη, ποσό που απέχει αρκετά από τα 7-8 εκατομμύρια ευρώ που ζητά η Νάπολι για να τον παραχωρήσει. Ομως, είναι η καλύτερη προσφορά που έχει κατατεθεί μέχρι τώρα και ο παίκτης θέλει να φύγει από την ομάδα. O Παναθηναϊκός φαντάζει ως η ιδανική λύση προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί" αναφέρει στο κείμενό του τοπικό δημοσίευμα στη Νάπολι.

Από την πλευρά της ελληνικής ομάδας δεν επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλη αυτό ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει κάτι την τελευταία στιγμή και με δεδομένη πλέον την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Υπέγραψε και περιμένει την ανακοίνωση

Παρουσία των προέδρων του Παναθηναϊκού, κ. Πατέρα αλλά και του ΟΦΗ κ. Βατσινά ο Αλέξανδρος Τζόρβας βρέθηκε την Τετάρτη στα γραφεία του "τριφυλλιού" και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με το "τριφύλλι".

Ο διεθνής τερματοφύλακας τελικά πείστηκε να επιστρέψει από εκεί που έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα. Την θέση του στην εστία των Κρητικών, θα πάρει ο Αρκάντιους Μάλαρτζ, εκτός συγκονιστικού απροόπτου.

Παναθηναϊκός-Σπάρτα Πράγας 1-0








































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ