CHAMPIONS LEAGUE

Παναθηναϊκός-Σπάρτα: 1-0

Ο Παναθηναϊκός του Χενκ Τεν Κάτε δεν χρειάστηκε κάτι παραπάνω από το 1-0 κόντρα στην Σπάρτα Πράγα για να πάρει την πρόκριση για τους... ομίλους του Champions League

Τα Ολε.... Ολε επί εποχής Τσάμπιονς Λιγκ επέστρεψαν στο ΟΑΚΑ, όπως και ο Παναθηναϊκός στους "χρυσοφόρους" ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά από απουσία δύο ετών.
Με γκολ του Ροντρίγκο Σόουζα μετά από βραζιλιάνικη συνεργασία με τον συμπατριώτη του Γκάμπριελ, στο φινάλε του ματς (90'), οι "πράσινοι", όπως είχε προαναγγείλει ο Τεν Κάτε, έπαιξαν όπως έπρεπε για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Σε ένα "ανοικτό" ματς, αφού και οι Τσέχοι απείλησαν αλλά δεν μπορούσαν να σκοράρουν, οι "πράσινοι" είχαν την ουσία (γκολ) και παρέα με 60.000 οπαδούς τους, πανηγύρισαν την σπουδαία πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Παναθηναϊκός (Χ. Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Σαριέγκι, Νίλσον, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα (90' Μάτος), Καραγκούνης, Κλέιτον (67' Νίνης), Σαλπιγγίδης (81' Γκάμπριελ), Ροντρίγκο Σόουζα.

Σπάρτα Πράγας (Β. Λαβίτσκα): Κόζατσικ, Ρέπκα, Κούτσερα, Κλαντρούμπσκι, Βόρισεκ, Κάντλετς, Μπέργκερ, Κουσνίρ (62' Ζέμαν), Βάτσεκ (46' Ντόσεκ), Σλέπιτσκα, Κούλιτς (78' Χολέντα).

Διαιτητής: Αλεν Χάμερ (Λουξεμβούργο)
Βοηθοί: Φ. Κρέλο (Λουξεμβούργο), Κ. Χόλντγκεν (Λουξεμβούργο)
Τέταρτος: Λ. Γουίλμες (Λουξεμβούργο)
Κίτρινες: Σαλπιγγίδης, Σπυρόπουλος, Βύντρα (Παναθηναϊκός) / Κλαντρούμπσκι, Κουσνίρ, Ρέπκα, Σλέπιτσκα, Κούτσερα (Σπάρτα Πράγας)
Με μια ματιά
Με δύο αλλαγές παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι σε σχέση με την αναμέτρηση της Πράγας. Ο Ολλανδός τεχνικός προτίμησε τους Νίλσον και Κλέιτον αντί των Ροντρίγκες και Τζιόλη. Ο 54χρονος προπονητής του "τριφυλλιού" δεν διαφοροποίησε το υπόλοιπο σχήμα ενώ ο αρχηγός Γιώργος Καραγκούνης έδειξε να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και ήταν μαζί με τους Κλέιτον και Σαλπιγγίδη οι συμπαραστάτες του Ροντρίγκο Σόουζα, που ήταν μοναδικός προωθημένος.

Στην αντίπερα, όχθη ο κ. Λαβίτσκα προτίμησε να κάνει μία και μόνο αλλαγή στις αρχικές του επιλογές από το πρώτο παιχνίδι των δύο συλλόγων. Συγκεκριμένα, την θέση του Χούσεκ πήρε ο Βάτσεκ ενώ οι υπόλοιποι παρατάχθηκαν σε σχήμα 4-1-4-1 που μετατρέπονταν στην επίθεση σε 4-3-3.

Μετά από ένα δεκάλεπτο αναγνωριστικό απο τις δύο ομάδες και τους οργανωμένους οπαδούς σε ένδειξη πένθους από τον άδικο χαμό ενός φιλάθλου του "τριφυλλιού" να μην τραγουδούν καθόλου, το ματς απέκτησε "ζωή".

Υπό τους ήχους των συνθημάτων από τους περίπου 65.000 οπαδούς των γηπεδούχων, οι Τσέχοι ήταν αυτοί που πραγματοποίησαν πρώτοι ευκαιρία στο ματς με τον Κουσνίρ να βρίσκει τον Κούτσερα αλλά το σουτ του παίκτη που είχε σκοράρει εις βάρος της ομάδος του στο πρώτο ματς, απέκρουσε σε κόρνερ ο Γκαλίνοβιτς.

Οι "πράσινοι" απείλησαν με την συμπλήρωση του 20λεπτου μετά από μια έξοχη ενέργεια του Ροντρίγκο Σόουζα όταν μετά την πάσα του Κλέιτον, ο υψηλόσωμος σέντερ φορ με "τακουνάκι" βρήκε και πάλι τον συμπατριώτη του αλλά η "βολίδα" που εξαπέλυσε βρήκε έτοιμο τον Κόζατσικ. Το ματς είχε ανοίξει για τα καλά και στην αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και πάλι αλλά η κεφαλιά του Κάντλετς πέρασε άουτ.

Λίγο πριν το ημίωρο (28') ο Σπυρόπουλος με έξοχη ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή αλλά την τελευταία στιγμή έδειξε αναποφάσιστος αν θα κάνει σέντρα ή σουτ και τελικά την προσπαθειά του σταμάτησε ο αντίπαλος πορτιέρο.

Οι "πράσινοι" με την συμπαράσταση των οπαδών τους ανέβασαν την απόδοσή τους και για ένα τρίλεπτο έχασαν ισάριθμες ευκαιρίες. Στο 31' εκπληκτικό σουτ του Καραγκούνη, ο Κόζατσικ απέκρουσε με τα δάκτυλα και η μπάλα βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι και πέρασε κόρνερ. Στην συνέχεια ο Ροντρίγκο Σόουζα καθυστέρησε όσο έπρεπε στην ασίστ του Σαλπιγγίδη για να τον προλάβει ο αντιπαλός του πριν πλασάρει, ενώ στο κόρνερ που επακολούθησε ο Βύντρα με "ψαλιδάκι" έστειλε την μπάλα μόλις άουτ, ξεσηκώνοντας τον κόσμο.

Οι Τσέχοι δεν πτοήθηκαν και διατηρώντας τον ρυθμό του αγώνα απέιλησαν στο 34' όταν μετά από επικίνδυνη συρτή σέντρα του Κάντλετς από τα αριστερά, ο Σλέπιτσκα σουταρε στην κίνηση αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γκαλίνοβιτς, με το "πλάνο" από τον τηλεπτικό φακό από τον τεχνικό του κ. Λαβίτσκα να απογοητεύεται.

Τρία λεπτά (37') αργότερα, ο Νίλσον έκανε την κούρσα από τα δεξιά και με παράλληλη σέντρα προσπάθησε ν βρει τον Σαλπιγγίδη που είχε προωθηθεί αλλά ο Τσέχος τερματοφύλακας πρόλαβε τον διεθνή επιθετικό με την εξοδό του.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ήταν η σειρά του Μπέργκερ να απειλήσει από στημένη φάση αλλά το φάουλ που σούταρε έξω από την μεγάλη περιοχή, αποτέλεσε εύκολη λεία για τον Γκαλίνοβιτς που απογειώθηκε και έδιωξε με γροθιές.

Με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή της μπάλας (57%-43%) και τον έλεγχο του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την τελευταία φάση του πρώτου 45λεπτου, όταν ο Κουσνίρ επιχείρησε το σουτ που έδιωξε σε κόρνερ και πάλι ο Κροάτης πορτιέρο του "τριφυλλιού".

Στην επανάληψη ο τεχνικός της Σπάρτα Πράγας ενίσχυσε την επίθεση της ομάδας του βάζοντας τον Ντόσεκ αντί του Βάτσεκ και οι Τσέχοι απέιλησαν και πάλι πρώτοι μετά το φάουλ του Βόρισεκ, ο Γκαλίνοβιτς με δυσκολία έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 56' ο Νίλσον με πείσμα απεσώβησε μια ακόμα δύσκολη κατάσταση για τους γηπεδούχους όταν ο Κουσνίρ από πλάγια μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε με προβολή του Σουηδού πέρασε κόρνερ.

Μετά από δύο αποτυχημένες επιθετικές ενέργειες των παικτών του Τεν Κάτε στην τελική προσπάθεια (όχι καλές σέντρες) ο Σπυρόπουλος με ατομική ενέργεια και σουτ απείλησε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 61' ο Σπυρόπουλος και πάλι από τα αριστερά, βρήκε με σέντρα τον Σόουζα που έκανε το κοντρόλ, την ντρίπλα και το σουτ αλλά με κόντρα κατέληξε σε κόρνερ. Ο Καραγκούνης το εκτέλεσε και ο επερχόμενος Σαριέγκι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Οι δύο τεχνικοί βλέποντας την ροή του αγώνα έκαναν νέες διορθωτικές κινήσεις στην σκακιέρα του αγώνα. Ο Λαβίτσκα έριξε στο ματς τον Ζέμαν και ο Τεν Κάτε πέντε λεπτά αργότερα (67') τον Νίνη που αποθεώθηκε από τους 65.000 οπαδούς του "τριφυλλιού".

Με την είσοδο του ταλαντούχου άσου των "πράσινων", ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Καραγκούνης προσπάθησε έξω από την περιοχή να αεπιλήσει με φάουλ αλλά δεν τα κατάφερε.

Στην καλύτερη ευκαιρία των παικτών του "τριφυλλιού", ο Νίνης στο 74' έκανε την συρτή σέντρα και ο Κάντλετς με προβολή παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ, ωστόσο ο Κόζατσικ έδιωξε σε κόρνερ.

Το παιχνίδι είχε αποκτήσει μια άγρια ομορφιά με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω αφού και οι δύο ομάδες αναζητούσαν το γκολ. Αυτοί όμως που έδειχναν περισσότερα ψυχικά αποθέματα αλλά όχι "καθαρό" μυαλό στην τελική προσπάθεια ήταν οι γηπεδούχοι.

Στο 81' ο Ροντρίγκο Σόουζα μετά την ασίστ του Καραγκούνη καθυστέρησε λίγο και πλάσαρε στην κλειστή γωνία του τσέχου πορτιέρο που εύκολα μπλόκαρε. Δύο λεπτά αργότερα (83') ο Καραγκούνης απείλησε με πολύ όμορφο πλασέ αλλά ο Κόζατσικ και πάλι σωστά έδιωξε σε κόρνερ.

Οι Τσέχοι προσπάθησαν στα τελευταία λεπτά και έφτασαν μια ανάσα από το γκολ σε διάστημα δύο λεπτών, όταν πρώτα ο Ντόσεκ στο 87' (απέφυγε τον Σαριέγκι) και στο 88' ο Σλέπιτσκα (απέφυγε τον Βύντρα) σούταραν ανενόχλητοι άουτ.

Τελικά το "κερασάκι" (γκολ) ήρθε για τους γηπεδούχους που μετά την Βραζιλιάνικη συνεργασία του Γκάμπριελ (είχε περάσει στην θέση του Σαλπιγγίδη) που έκανε την σέντρα και ο Ροντρίγκο Σόουζα με κεφαλιά που πρώτα βρήκε το έδαφος νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ και με έδωσε πανηγυρικό φινάλε στο ματς με το γκολ της νίκης-πρόκρισης.

Συνέντευξη Τύπου
Τεν Κάτε: "Χάσαμε ευκαιρίες αλλά έχασαν όμως και αυτοί. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Ηταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο. Εμείς όμως είμασταν καλύτεροι στο δεύτερο, όπως έγινε και στο πρώτο ματς. Απλά στο τέλος είμασταν πιο αποτελεσματικοί.

Αλλη ομάδα η Σλάβια και άλλη η Σπάρτα, όπως αντίστοιχα άλλη ο Παναθηναϊκός και άλλη ο Αγιαξ. Κοιτάμε την δική μας ομάδα και αυτοί κοιτούν την δική τους.

Είχαμε περισσότερη κατοχή και περισσότερες ευκαιρίες στην επανάληψη και στα δύο παιχνίδια. Ξεκινήσαμε νευρικά στο πρώτο ημίχρονο και στα δύο παιχνίδια. Και τις δύο φορές έγινε συζήτηση στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα και παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι.

Το σημαντικό ήταν να προκριθεί η ομάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει κάποια χρόνια να περάσει στο Τσάμπιονς Λιγκ και τους ομίλους και είναι μια φανταστική εμπειρία που θα επιστρέψει σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση που είναι η σημαντικότερη του πλανήτη σε συλλογικό επίπεδο.

Εκτός των άλλων ο Παναθηναϊκός θα πάρει κάποια χρήματα παραπάνω. Απόψε χαιρόμαστε, θα πιούμε και μια μπύρα για την πρόκριση, μετά έρχεται η ΑΕΚ που είναι σημαντικό ματς και μετά θα κοιτάξουμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα δούμε το αποτέλεσμα της κλήρωσης αλλά πρώτα μας απασχολεί η ΑΕΚ. Κάθε πράγμα στο καιρό του. Αυτή την στιγμή είμαστε σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και έχουμε την δυνατότητα να παίζουμε δυο ματς την εβδομάδα.

Ειμαι ευχαριστημένος με τους παίκτες που έχουμε και ιδιαίτερα με τους αμυντικούς μου οι οποίοι σε εννέα ματς που έχουμε αγωνιστεί έχουν δεχθεί μόλις τέσσερα γκολ.

Ως άνθρωπος του αθλητισμού εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές, οπότε θα ευχηθώ καλή επιτυχία και στον Ολυμπιακό και στην Ανόρθωση. Θα είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να περάσει ο Ολυμπιακός, αλλά από την άλλη θα είναι καλό για τον Παναθηναϊκό να περάσει η Ανόρθωση, γιατί έτσι θα πάρει περισσότερα χρήματα. Ήμουν αρκετά ειλικρινής;

Μπορεί σήμερα να γιορτάζουμε, αλλά οι σκέψεις μας είναι στο νεαρό που έχασε τη ζωή του καθώς ερχόταν στο γήπεδο. Μπορεί αυτή η νίκη να μην προσφέρει κάτι στην οικογένειά του, αλλά ελπίζουμε ότι είναι έστω κάτι θετικό γι' αυτούς.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρέθηκε απόψε εδώ, γιατί μας βοήθησε πολύ να πετύχουμε αυτό που θέλαμε."

















Λαβίτσκα: "Εκ μέρους όλης της ομάδας, επιτρέψτε μου να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό για την νίκη του και την πρόκριση του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Σήμερα παίξαμε έναν ισάξιο αγώνα όπως είχε γίνει και στην Πράγα και ο νικητής προέκυψε από κάποιες αποφασιστικές στιγμές. Επρεπε να ρισκάρουμε περισσότερο σήμερα, λόγω του αρνητικού αποτελέσματος στον πρώτο αγώνα.

Δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τις αξιοποιήσουμε. Και οι δύο αγώνες ήταν μια σκληρή αλλά καλή εμπειρία και ελπίζω να την αξιοποιήσουμε τόσο στο πρωτάθλημά μας όσο και στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ"



Πατέρας: "Είμαστε ευχαριστημένοι που πετύχαμε το στόχο μας. Να δούμε τώρα με ποιους θα κληρωθούμε. Είμαστε σε καλό δρόμο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς μας. Ελπίζω να συνεχίσουμε να προσφέρουμε θέαμα. Θέλουμε την νίκη και με την ΑΕΚ. Αν δεν προκύψει κάτι έκτακτο (για μεταγραφή) είμαστε κομπλέ".

Θ. Γιαννακόπουλος: "Μετράει το αποτέλεσμα και ότι περάσαμε στους ομίλους. Πρέπει να πιστέψουμε στην ομάδα και ο χρόνος θα δείξει τα αποτελέσματα".


Π. Γιαννακόπουλος: "Συγχαρητήρια στον κόσμο για την συμπαράσταση και συγχαρητήρια στους παίκτες για την πρόκριση. Πρέπει να βελτιωθούμε ως ομάδα αλλά σίγουρα μετράει η πρόκριση".

Σαλπιγγίδης: "Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα όπως η Σπάρτα Πράγας. Είναι σημαντικό ότι περασάμε στους ομίλους. Δεν υπάρχει χρόνος πλέον για την συνέχεια. Κοιταμέ το πρωτάθλημα και την πρεμιέρα κόντρα στην ΑΕΚ".

Κλέιτον: "Το ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι. Ημασταν προετοιμασμένοι. Προσπαθήσαμε πολύ, παίξαμε για την πρόκριση και τελικά το καταφέραμε", ενώ όσον αφορά για την κλήρωση και για το αν υπάρχει κάποια προτίμηση, ο Βραζιλιάνος τόνισε: "Δεν έχω καμία προτίμηση. Το μυαλό μας πλέον είναι στο επόμενο παιχνίδι και μετά βλέπουμε".

Σόουζα: "Στο πρώτο ματς που έβαλα γκολ έπαιξα καλά. Ένιωσα σαν το σπίτι μου. Έτσι είναι και στο Μαρακανά, βοηθάει ο κόσμος. Το περίμενα πως θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι. Καταφέραμε να κερδίσουμε και εδώ μία πολύ καλή ομάδα και προκριθήκαμε στην επόμενη φάση. Είμαι φίλος με ένα Βραζιλιάνο στην Μπάγερν και θα ήθελα τους Γερμανούς. Σημασία έχει να κάνουμε μια καλή πορεία στους ομίλους".



Καραγκούνης: "Κάθε παίκτης χαίρεται να παίζει σε τέτοιες ατμόσφαιρες. Περάσαμε με δύο νίκες κάτι που δεν είναι εύκολο, υπάρχουν νεύρα και άγχος. Το ελέγξαμε πλήρως το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Ρίσκαρε η Σπάρτα στο τέλος, θα ήταν κρίμα να τα χαλάσουμε για τρία λεπτά. Γυρνάμε μετά από τρία χρόνια, μην το ξεχνάμε αυτό.

Έχω παίξει 30-40 παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα το απολαύσω, θα παίξουμε και πιο ελεύθερα. Μακάρι να προκριθούμε, όπως έχουμε κάνει και στο παρελθόν.

Όταν κάνεις μία τέτοια πρόκριση, η ψυχολογία σου είναι καλή. Είναι άλλη διοργάνωση, είναι ντέρμπι, είναι εκτός έδρας, αλλά ας χαρούμε αυτήν την πρόκριση και να σκεφτούμε από αύριο το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Φανταστικό για την ομάδα αυτή η βοήθεια του κόσμου. Μακάρι να συνεχίσει να μας βοηθάει έτσι".





*Μετά το τέλος του αγώνα όπως και με την Ντιναμό Tυφλίδας, η "πράσινη" ΠΑΕ παρέθεσε δείπνο στους παίκτες.

*'Εγινε γνωστό πως ο Αρκάντιους Μάλαρτζ θα δοθεί δανεικός για ένα χρόνο στον ΟΦΗ, ενώ ο Αλέξανδρος Τζόρβας επιστρέφει στην Παιανία για τα επόμενα 4 χρόνια.

Όλα τα λεφτά...
Το γκολ στο φινάλε (κυρίως γιατί έλειπε από ένα γεμάτο σε φάσεις ματς εκατέρωθεν) αλλά και τα ΟΛΕ... ΟΛΕ που επέστρεψαν στις κερδίδες (με τους παίκτες μαζί) με την παράλληλη επιστροφή του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την απώλεια του οπαδού του Παναθηναϊκού, για την οποία οι οργανωμένοι (αλλά και η πλειοψηφία των φιλάθλων) στα πρώτα δέκα λεπτά τήρησε σιγή στην μνήμη του.
To γκολ του αγώνα




To Live του αγώνα...
Στοιχεία Αγώνα
Γήπεδο: OAKA
Διαιτητής: Άλαν Αμέρ(Λουξεμβούργο)
Βοηθοί: Φρανσίς Κρελό, Κριστιάν Χολτγκέν



Η 11άδα των γηπεδούχων Παναθηναϊκός
(Χενκ Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Σαριέγκι, Βύντρα, Νίλσον, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Καραγκούνης, Κλέιτον, Σαλπιγγίδης, Ροντρίγκο Σόουζα
Η 11άδα των φιλοξενούμενων Σπάρτα Πράγας
(Βίτεσλαβ Λαβίτσκα): Κόζατσικ, Ρέπκα, Κούτσερα, Μπέργκερ, Σλέπιτσκα, Κούσνιρ, Κλαντρούμπσκι, Βόρισεκ, Κάντλετς, Βάτσεκ, Κούλιτς
1' Έναρξη αγώνα
8' Σχόλιο
Μπορεί το στάδιο να είναι κατάμεστο, αλλά οι φίλοι του Παναθηναϊκού σε ένδειξη σεβασμού για ένα αδικοχαμένο φίλαθλο του τριφυλλιού ο οποίος απεβίωσε ενώ κατευθυνόταν προς το ΟΑΚΑ, δε θα πουν συνθήματα για τα πρώτα δέκα λεπτά της αναμέτρησης
12' Ευκαιρία Σπάρτα Πράγας Κούτσερα
Μεγάλη ευκαιρία για τη Σπάρτα με τον Κούτσερα, ύστερα από ασίστ με το κεφάλι του Κούσνιρ, από πλεονεκτική θέση μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού να επιχειρεί το σουτ αλλά τον Γκαλίνοβιτς σε ετοιμότητα να απομακρύνει σε κόρνερ
16' Κίτρινη κάρτα Σπάρτα Πράγας Κλαντρούμπσκι
21' Σουτ Παναθηναϊκός Κλέιτον
Σουτ του Κλέιτον από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Κόζατσικ απομάκρυνε σε κόρνερ
28' Σουτ Παναθηναϊκός Σπυρόπουλος
Πολύ καλή προσπάθεια του Σπυρόπουλου από τα αριστερά, με τον Έλληνα διεθνή να μπαίνει στη μεγάλη περιοχή, αλλά τη σέντρα σουτ που δοκίμασε μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας των Τσέχων
31' Σουτ Παναθηναϊκός Καραγκούνης
Φοβερό σουτ από τον Καραγκούνη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι
34' Ευκαιρία Σπάρτα Πράγας Σλέπιτσκα
Επικίνδυνη συρτή σέντρα του Κάντλετς από τα αριστερά, με τελικό αποδέκτη τον Σλέπιτσκα που δοκίμασε το σουτ στην κίνηση αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γκαλίνοβιτς
38' Φάουλ Σπάρτα Πράγας Μπέργκερ
Αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ από τον Πάτρικ Μπέργκερ, ο Γκαλίνοβιτς έδιωξε με γροθιές
45' Σουτ Σπάρτα Πράγας Κούσνιρ
Μακρινό σουτ του Κούσνιρ, σε κόρνερ ο Γκαλίνοβιτς
45' Κίτρινη κάρτα Σπάρτα Πράγας Κούσνιρ
Κίτρινη κάρτα στο 46' για τον Κούσνιρ
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη Σπάρτα Πράγας
Ο Ντόσεκ στη θέση του Βάτσεκ
47' Κεφαλιά Παναθηναϊκός Βύντρα
Εκτέλεση κόρνερ από τον Καραγκούνη, κεφάλια του Βύντρα στο δεύτερο δοκάρι, καμία ανησυχία για τον Κόζατσικ
50' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός Σαλπιγγίδης
51' Φάουλ Σπάρτα Πράγας Βόρισεκ
Καλή εκτέλεση φάουλ από τον Βόρισεκ, ο Γκαλίνοβιτς απομάκρυνε σε κόρνερ
56' Ευκαιρία Σπάρτα Πράγας Κούσνιρ
Μπαλιά του Σλέπιτσκα στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟ, με αποδέκτη τον Κούσνιρ, ο οποίος από δύσκολη γωνία σημάδεψε την εξωτερική πλευρά των διχτυών του Γκαλίνοβιτς
57' Σουτ Παναθηναϊκός Σπυρόπουλος
Μακρινό σουτ του Σπυρόπουλου, η μπάλα ψηλά άουτ
61' Σουτ Παναθηναϊκός Ροντρίγκο Σόουζα
Σουτ του Ροντρίγκο Σόουζα από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς των Τσέχων και κατέληξε κόρνερ
62' Αλλαγή παίκτη Σπάρτα Πράγας
Ο Ζέμαν στη θέση του Κούσνιρ
66' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Νίνης στη θέση του Κλέιτον
67' Φάουλ Παναθηναϊκός Καραγκούνης
Εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη έξω από την περιοχή, η μπάλα πάνω από την εστία του Κόζατσικ
69' Κίτρινη κάρτα Σπάρτα Πράγας Σλέπιτσκα
74' Ευκαιρία Παναθηναϊκός Σαλπιγγίδης
Ίσως στην καλύτερη ευκαιρία του Παναθηναϊκού, ο Νίνης πραγματοποίησε την παράλληλη μπαλιά από τα αριστερά, ο Σαλπιγγίδης από το ύψος της μικρής περιοχής προσπάθησε αλλά τελικά ο προσωπικός του αντίπαλος ήταν εκείνος που παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με τον Κοζατσικ να απομακρύνει με υπερένταση σε κόρνερ
77' Αλλαγή παίκτη Σπάρτα Πράγας
Ο Χολέντα στη θέση του Κούλιτς
80' Σουτ Παναθηναϊκός Ροντρίγκο Σόουζα
Σουτ του Σόουζα από δύσκολη γωνία, ο Κόζατσικ μπλόκαρε
81' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Γκάμπριελ στη θέση του Σαλπιγγίδη
83' Σουτ Παναθηναϊκός Καραγκούνης
Εξαιρετικό σουτ του Καραγκούνη έξω από την περιοχή, ο Κόζατσικ παραχώρησε κόρνερ
84' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός Βύντρα
87' Ευκαιρία Σπάρτα Πράγας Ντόσεκ
Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Ντόσεκ να επιχειρεί το σουτ με το αριστερό μέσα από την περιοχή του ΠΑΟ αλλά την μπάλα να περνάει άουτ
89' Ευκαιρία Σπάρτα Πράγας Σλέπιτσκα
Ακόμα μία σπουδαία χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, με τον Σλέπιτσκα αυτή τη φορά να μην μπορεί να βρει στόχο από το ύψος της μικρής περιοχής
90' Γκολ Παναθηναϊκός Ροντρίγκο Σόουζα
Σέντρα του Γκάμπριελ από τα δεξιά, ο Σόουζα αμαρκάριστος με σκαστή κεφαλιά νίκησε τον Κόζατσικ
91' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Μάτος στη θέση του Ζιλμπέρτο Σίλβα
92' Λήξη αγώνα















































































TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ