ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Κριτήριο ο Κουτσιανικούλης

Κριτήριο ο Κουτσιανικούλης
Καραγεωργίου-Κουτσιανικούλης

Η υπόθεση της μεταγραφής του Βασίλη Κουτσιανικούλη θα καθορίσει τις υπόλοιπες εξελίξεις στο στρατόπεδο του Εργοτέλη

Οι Κρητικοί περιμένουν τις επίσημες προτάσεις από τους ενδιαφερόμενους για την παραχώρηση του διεθνή άσου και στόχος είναι το θέμα να ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας προκειμένου στην συνέχεια να προχωρήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά και να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.
Ο πρόεδρος του Εργοτέλη, Απόστολος Παπουτσάκης μίλησε στον "Sentra 103,3" και υποστήριξε ότι δεν υπάρχει επίσημη πρόταση για τον Κουτσιανικούλη.''Δεν υπάρχει κρούση ούτε επίσημη πρόταση από ελληνική ομάδα. Υπάρχει μόνο από δύο ευρωπαϊκές. Η διοίκηση το επόμενο δεκαήμερο θα ξέρει τι θα γίνει με όλα τα ζητήματα της ομάδας.

Δεν θα σταθούμε εμπόδιο σε κανένα ποδοσφαιριστή και δεν έχουμε προτεραιότητα την πώληση του Βασίλη σε ομάδα του εξωτερικού. Ο κ. Γκαγκάτσης είναι φίλος μου και κουμπάρος με τον κ.Τζώρτζογλου. Παρ' όλα αυτά δεν έχω μιλήσει προσωπικά μαζί του για μετεγγραφικά θέματα".Ακόμη για τον Νίκο Καραγεωργίου, είπε:"Ο κ. Καραγεωργίου είναι φίλος και έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης. Είναι σημαντικό που βρίσκεται χρόνια στην ομάδα και θεωρώ οτι είναι από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές".

Τέλος για τον Πάτρικ Ογκουνσότο, τόνισε:"Ο Πάτρικ είναι σαν παιδί μου και δεν θέλω να τον χάσουμε. Έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα και οψιόν αγοράς 400.000 ευρώ. Ο παίκτης όποτε θέλει μπορεί να φύγει αλλά εμείς τον θέλουμε και ελπίζουμε να παραμείνει".

Στα μεταγραφικά οι στόχοι στην αγορά της Αυστρίας και της Ολλανδίας έχουν εντοπιστεί καθώς ο Γεωργιανός αμυντικός της Στουρμ Γκρατς, Γκιόργκι Σασιασβίλι είναι στην λίστα όπως και ο Ουκρανός μέσος της Γκρόνιγκεν , Ευγένι Λεφτσένκο.






TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ