ΤΣΕΛΣΙ

Κριτήριο η Βαλένθια για τον Μουρίνιο

Κριτήριο η Βαλένθια για τον Μουρίνιο
Μουρίνιο

Τα παιχνίδια με την Βαλένθια για τα προημιτελικά του Champions League, θα κρίνουν το μέλλον του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Τσέλσι.

Κάτι τέτοιο τουλάχιστον υποστηρίζει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα "Independent" καθώς ο Ρομάν Αμπράμοβιτς φέρεται αποφασισμένος να απομακρύνει από την τεχνική ηγεσία των "μπλε" τον Πορτογάλο τεχνικό σε περίπτωση αποκλεισμού από τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης,παρότι η Τσέλσι παραμένει ζωντανή σε όλους τους στόχους της καθώς εκτός από το Champions League, διεκδικεί ακόμη τον τίτλο και το Κύπελλο ενώ έχει κατακτήσει και το Λιγκ Καπ.
Το συμβόλαιο του Ζοζέ Μουρίνιο λήγει το 2010 αλλά σύμφωνα με το στενό περιβάλλον του "αφεντικού" των "μπλε" οι σχέσεις τους δεν είναι οι καλύτερες τους τελευταίους μήνες και θεωρείται ότι ο προπονητής της Τσέλσι έχει υπερβεί τα όρια στην κριτική του για τις μετεγγραφές του Ιανουαρίου.

Πάντως όπως καταλήγει το δημοσίευμα τις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να γίνει συνάντηση με παρέμβαση του εκτελεστικού διευθυντή της ομάδας, Πίτερ Κένιον με σκοπό να αποκατασταθούν οι σχέσεις των δύο πλευρών.


TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ