STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κριτική παικτών από Τσάρλυ

Κριτική παικτών από Τσάρλυ
INTIME SPORTS

Ο Τσάρλυ βαθμολογεί τους πρωταγωνιστές του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, που τελείωσε με τη νίκη της ΑΕΚ.

Η βαθμολογία του ντέρμπι όπως την είδε ο Τσάρλυ, που σχολίασε το ματς στο Live του Sport24.gr και επιμένει: "Η ΑΕΚ δεν έκανε τίποτε περισσότερο από το να δεχθεί το δώρο του Σαριέγκι".

H AEK:

Σάχα 7: Σταθερός όταν χρειάστηκε να επέμβει. Δεν δέχθηκε πολλά σουτ. Πέρασε, μάλλον, ένα πιο άνετο ντέρμπι απ' όσο ίσως να φανταζόταν...

Αργυρίου 5: Είχε διάθεση, αλλά η απειρία του, τον πρόδωσε ουκ ολίγες φορές. Έκανε πολλά φάουλ και έμοιαζε με τον αδύναμο κρίκο στην καλή λειτουργία της ΑΕΚ.

Νταντόμο 7: Πολύ καλός, στην πρώτη του εμφάνιση. Αλώνισε από τα αριστερά και λόγω της έλλειψης αγώνων, εγκατέλειψε το ματς λόγω τραυματισμού. Ο Χιμένεθ δικαιώθηκε με την επιλογή του.

Δέλλας 7: Δέσποσε στο κέντρο άμυνας, καθώς δεν υπήρξε πίεση. Πήγε πρώτος στη μπάλα στις περισσότερες φορές και κατεύθυνε με ψυχραιμία τους υπόλοιπους.

Νασούτι 7.5: Το ίδιο κι αυτός. Πολύ καλός. Δεν πέρασε, ουσιαστικά, καμιά σέντρα ή μπαλιά (ήταν και ελάχιστες εδώ που τα λέμε) που να μη την ... ανακόψει.

Καφές 6.5: Έτρεξε πολύ. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Είχε καλές τοποθετήσεις και ήταν αρκετά καλός στον ρόλο του.

Λαγός 6.5: Κι αυτός καλός. Έκανε κούρσες, είχε καλές πάσες και δημιουργούσε κινδύνους από την αριστερή πλευρά.

Μάκος 7: Ίσως ο κορυφαίος στη μεσαία γραμμή μέχρι να τραυματιστεί. Ήταν γεμάτος ενέργεια και έδωσε τα πάντα στον άξονα της ΑΕΚ μέχρι να τραυματιστεί και να αποχωρήσει.

Γκερέιρο 5: Αν και αργός είχε κάποιες καλές προσπάθειες, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Μετά κουράστηκε και έγινε ακόμη πιο ...αργός.

Μπερνς 7: Πολύ κινητικός. Ταλαιπώρησε τους αντιπάλους του και έκανε σπουδαία δουλειά, φτάνοντας πολλές φορές με αξιώσεις για να δημιουργήσει.

Τζεμπούρ 7.5: Ο καλύτερος της ΑΕΚ. Πέτυχε γκολ, έκανε τον Σαριέγκι να τρέχει από δω κι από κει. Έκανε μεγάλο ντέρμπι αφού είχε διάθεση ως το τελευταίο λεπτό.

Οι αλλαγές: Ο Γκέντζογλου (6) έπαιξε περισσότερο από τους άλλους δυο και βοήθησε όσο μπορούσε. Ο Λεονάρντο (6) είχε και ένα εξαιρετικό σουτ, ενώ ο Καράμπελας αγωνίστηκε μόλις εφτά λεπτά.

Χιμένεθ 7: Διαχειρίστηκε καλά το ντέρμπι. Ρίσκαρε με τον Νταντόμο, αλλά δικαιώθηκε. Είχε διαβάσει τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού, φόρτωσε την αριστερή του πλευρά και πίεσε ψηλά τα δυο στόπερ του Παναθηναϊκού που είναι έτσι κι αλλιώς επιρρεπείς στο λάθος.

Παναθηναϊκός:

Τζόρβας 6:
Ίσως στο γκολ, μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα. Μετά, πάντως, ήταν πολύ καλός και έσωσε δυο τρεις φάσεις για γκολ...

Βύντρα 7: Ο πιο μαχητικός του Παναθηναϊκού. Προσπάθησε περισσότερο απ' όλους, αν και δεν μπόρεσε να βγάλει κάτι καλό όταν βρισκόταν στην επίθεση.

Σπυρόπουλος 4.5: Με τον Γκαρθία να μην τον βοηθάει, εκτέθηκε πολύ. Ειδικά όταν τον ... έβαζαν δυο παίκτες στη μέση.

Μπουμσόνγκ 5:
Μετά το γκολ, προσπάθησε αλλά και πάλι δεν απέφυγε τα λάθη. Μαζί με τον Σαριέγκι συγκροτούν δίδυμο...τρόμου.

Σαριέγκι 3. Απλά... ο εαυτός του. Τα έχουμε πει, δεν χρειάζεται να τα επαναλαμβάνουμε. Πέρα από τη φιλοτιμία του δεν έχει κάτι αλλο να προσφέρει στον Παναθηναϊκό.

Κατσουράνης 5: Δεν πέρασε ούτε μια μπαλιά, απ' αυτές που ήθελε. Απλά δεν είχε δυνάμεις. Πολύ αργός και χωρίς ενέργεια, πρόσφερε ελάχιστα.

Σιμάο 5.5: Λίγα πράγματα. Δεν βοήθησε, αλλά ενδεχομένως ίσως να μην έπρεπε να αντικατασταθεί στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ζιλμπέρτο 4:
Αόρατος μέχρι να βρεθεί μόνος του απέναντι στον Σάχα, στην πιο μεγάλη ευκαιρία του Παναθηναϊκού. Κι όμως κατάφερε να αστοχήσει.

Γκαρθία 3.5: Εκτός τόπου και χρόνου. Είχε μεν ένα σουτ στο δοκάρι, κι ένα που έπιασε ο Σάχα, αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει το παραμικρό. Ούτε μια πάσα. Για μαρκάρισμα δεν ... συζητάμε καθόλου.

Χριστοδουλόπουλος 5.5: Δεν βοήθησε, αν και είχε απέναντί του τον άπειρο Αργυρίου. Αν δεν αρπάζει τέτοιες ευκαιρίες πότε θα παίξει στον Παναθηναϊκό;

Σισέ 5.5: Απομονώθηκε γρήγορα, δεν συμμετείχε στο ματς και αρκέστηκε σε δυο σουτ. Το ένα ...τζούφιο. Δεν φταίει, βέβαια, αυτός αν δεν παίρνει πάσες.

Οι αλλαγές: Ο Καραγκούνης (5) υποτίθεται ότι μπήκε να βοηθήσει επιθετικά, αλλά δεν έκανε το παραμικρό. Ο Μαυρίας (6) ενδεχομένως έπρεπε να μπει νωρίτερα και ο Ιωαννίδης δεν κρίνεται καθώς έπαιξε μόλις έξι λεπτά.

Νιόπλιας 4: Άργησε να ρισκάρει, καθώς έδωσε τα ρέστα του μόλις στο 71. Ήταν, όμως, πλέον πολύ αργά. Η ομάδα του δεν μπορούσε. Ο ίδιος δεν έκανε κάτι για να τη βοηθήσει, επί της ουσίας.



TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ