SPORTS & GOSSIP

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το υπερπολυτελές γιοτ του Πορτογάλου σούπερ σταρ αξίας έξι εκατ. ευρώ

Το γιοτ του Κριστιάνο Ρονάλντο
Το γιοτ του Κριστιάνο Ρονάλντο PRINT SCREEN

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο διαθέτει στη συλλογή του ένα υπεροπολυτελές γιοτ, αξίας έξι εκατομμυρίων ευρώ, στο οποίο περνάει τις ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, μετά το αίτημα που κατέθεσε στους ιθύνοντας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πάρει μεταγραφή για άλλη ομάδα, με την Τσέλσι να εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ περιμένει τις εξελίξεις κάνοντας προπονήσεις, ενώ πέρασε τις καλοκαιρινές του διακοπές στο υπερπολυτελές γιοτ που είχε αγοράσει πριν από μερικά χρόνια έναντι έξι εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ρονάλντο έχει μια τρομερή συλλογή από πολυτελή αυτοκίνητα, αλλά το γιοτ του είναι από τα αγαθά του που ξεχωρίζουν. Διαθέτει συνολικά έξι καμπινές (οι δύο για το πλήρωμα) ευρύχωρους και πολυτελείς χωρούς που προσφέρουν όλες τις ανέσεις σε αυτόν και την οικογένειά του, αλλά φυσικά και τη δυνατότητα να κάνουν τις βουτιές τους όλο το καλοκαίρι. Φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα να φιλοξενήσουν συγγενείς και φίλους τους.

Φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειας Ρονάλντο μέσα από το γιοτ:

TAGS SPORTS & GOSSIP ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ