ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Τα συλλυπητήρια των ομάδων για την απώλεια του νεογέννητου παιδιού του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ματς πρωταθλήματος με την Νόριτς | 16 Απριλίου 2022
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ματς πρωταθλήματος με την Νόριτς | 16 Απριλίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Η είδηση του θανάτου για το ένα από τα δύο παιδιά που περίμενε να έρθουν στον κόσμο ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ σόκαρε άπαντες, με την παγκόσμια ποδοσφαιρική οικογένεια να στέκεται δίπλα στο ζευγάρι με μηνύματά τους.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο περνάει δύσκολες στιγμές καθώς με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ανακοίνωσε ότι στη γέννα της συντρόφου του, Χεορχίνα, το αγόρι άφησε την τελευταία του πνοή, τονίζοντας ότι η γέννηση του κοριτσιού του, είναι το μόνο που τους δίνει δύναμη για να βρουν τη δύναμη και να αντιμετωπίσουν το γεγονός.

Η είδηση αυτή προκάλεσε θλίψη και είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχουν άμεσα αντιδράσεις από αρκετούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου αλλά και ομάδες, που θέλησαν να στείλουν μήνυμα στον CR7 πως η απώλεια που είχε ήταν και δική τους.

"H Ρεάλ Μαδρίτης, ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για το θάνατο ενός από τα παιδιά που περίμενε να υποδεχτεί στον κόσμο ο αγαπημένος μας Κριστιάνο Ρονάλντο και η σύντροφός του, Χεορχίνα Ροντρίγκεθ.

Η Ρεάλ νιώθει και εκείνη τον πόνο όλης της οικογένειας και θέλει να τους στείλει όλη την αγάπη και τη στοργή της", αναφέρει η Ρεάλ στη σχετική ανακοίνωσή της, με τους Μαδριλένους να είναι συγκλονισμένοι με την απώλεια που βίωσε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου.

"Όλοι στην Μάντσεστερ Σίτι στέλνουν τα πιο θερμά συλλυπητήρια σε σένα και στην Χεορχίνα", ήταν το μήνυμα της έτερης μεγάλης ομάδας του Μάντσεστερ, της Σίτι, με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας να ζητάει από τον αρχηγό της να φανεί δυνατός και να βρει το κουράγιο να αντέξει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Παράλληλα, πάρα πολλά ήταν και τα μηνύματα συμπαράστασης από συναδέλφους του Πορτογάλου φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με χαρακτηριστικό εκείνο του συμπαίκτη του στους κόκκινους διαβόλους, Μάρκους Ράσφορντ, όπου μεταξύ άλλων τον χαρακτήρισε "αδερφό" και τόνισε πως η σκέψη του είναι και σε εκείνον και την Χεορχίνα.

Στον Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε συλλυπητήρια και η Λίβερπουλ, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: "Όλοι εμείς εδώ στη Λίβερπουλ, στέλνουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας σε εσένα, τη Χεορχίνα και την οικογένεια".

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ