ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Σπάει τα κοντέρ ο Πορτογάλος

Ο Ρονάλντο στο Μπαρτσελόνα - Γιουβέντους
Ο Ρονάλντο στο Μπαρτσελόνα - Γιουβέντους AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο μοναδικός ποδοσφαιριστής ο οποίος τα τελευταία 15 χρόνια έχει σκοράρει τουλάχιστον 15 γκολ σε κάθε σεζόν.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε σκοράρει στις 3 Ιανουαρίου δύο φορές στο 4-1 της Γιουβέντους απέναντι στην Ουντινέζε, έφτασε τα 758 γκολ σε επίσημα ματς και ξεπέρασε τον Πελέ, αν και ο Βραζιλιάνος το αμφισβητεί (έχοντας άδικο όμως γιατί μετρά τα γκολ όχι μόνο σε επίσημα, αλλά και σε επίσημα και ανεπίσημα φιλικά), αλλάζοντας την επομένη το bio στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Πορτογάλος σκόραρε το τρίτο γκολ της Γιουβέντους το βράδυ της Κυριακής (10/1) και διαμόρφωσε το τελικό 3-1 κόντρα στη Σασουόλο.

Αυτό ήταν το 759ο γκολ (σε 1.037 ματς) και έπιασε στην πρώτη θέση των κορυφαίων σκόρερ του επαγγελματικού ποδοσφαίρου τον Γιόσεφ Μπίτσαν.

Παράλληλα, ήταν το 15ο γκολ του Πορτογάλου στη σεζόν το οποίο έβαλε το όνομα του δίπλα σε ένα ακόμα μοναδικό κατόρθωμα. Ο CR7 είναι πλέον ο μοναδικός ποδοσφαιριστής ο οποίος τα τελευταία 15 χρόνια έχει σκοράρει τουλάχιστον 15 γκολ σε κάθε σεζόν.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ