ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Κοντά στην Αλ Νασρ με μυθικό ετήσιο συμβόλαιο 200 εκατ. ευρώ σύμφωνα με την Marca

Κριστιάνο Ρονάλντο: Κοντά στην Αλ Νασρ με μυθικό ετήσιο συμβόλαιο 200 εκατ. ευρώ σύμφωνα με την Marca
© 2021 JOAO MATOS / AP IMAGES

Σύμφωνα με την Marca ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας με ετήσιες απολαβές ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του φέρεται να βρήκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος σύμφωνα με την Marca είναι κοντά σε συμφωνία με την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει στα χέρια του τις προτάσεις που θα ήθελε από ομάδες που συμμετέχουν στα κορυφαία πρωταθλήματα και έτσι δεν αποκλείεται να χαμηλώσει τον πήχη των απαιτήσεων του.

Κάπου εκεί μπαίνουν στην εξίσωση τα τρελά λεφτά που μπορούν να του προσφέρουν κάποιες ομάδες. Συγκεκριμένα, η Αλ Νασρ φέρεται να είναι εκείνη που του έχει στρώσει χαλί με πετροδόλαρα.

Συγκεκριμένα, η πρόταση περιλαμβάνει τόσο πάγιες αποδοχές, όσο και χορηγικές συμφωνίες με την ετήσια αποζημίωση του Κριστιάνο Ρονάλντο να φτάνει τα 200 εκατομμύρια ευρώ.

Φυσικά, το συγκεκριμένο ποσό δύσκολα μπορεί κάποια άλλη ομάδα να το κοντράρει και μένει να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η πρόταση που έχει στα χέρια του ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι διάρκειας 2,5 ετών.

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι ο CR7 έχει μπροστά του ένα συμβόλαιο με συνολικές απολαβές (συμβόλαιο και χορηγικές συμφωνίες) κοντά στα 500 εκατομμύρια για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και μένει να δούμε εάν θα απαντήσει θετικά.

Αυτή είναι η Αλ Νασρ

Ποιος είναι όμως ο σύλλογος από τη Σαουδική Αραβία που προσφέρει αυτό το τρελό συμβόλαιο στον Κριστιάνο Ρονάλντο; Η Αλ Νασρ έχει για προπονητή τον Ρούντι Γκαρσία, ο οποίος διαθέτει ένα ρόστερ με πολλούς γνωστούς παίκτες.

Συγκεκριμένα, στη σύνθεση της ομάδας μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει παίκτες όπως οι Νταβίντ Οσπίνα, Άλβαρο Γκονθάλεθ, Λουίς Γκουστάβο, Γκονζάλο Μαρτίνες, Βινσέντ Αμπουμπακάρ και Ταλίσκα.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό πρόκειται για μια ομάδα η οποία δίνει απλόχερα λεφτά για να προσελκύσει ποδοσφαιριστές. Έδρα της είναι το Mrsool Park το οποίο χωράει 25.000 φιλάθλους.

Υπενθυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι και η Αλ Χιλάλ, επίσης από τη Σαουδική Αραβία, είχε πλησιάσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο δίχως να προχωρήσει η υπόθεση.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ