ΠΑΟΚ

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Πόντους Βέρνμπλουμ

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε αγώνα κόντρα στον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας.
Ο Πόντους Βέρνμπλουμ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε αγώνα κόντρα στον Άρη MOTIONTEAM

Ο Τόμας Βέρνμπλουμ σε ηλικία 35 ετών ανακοίνωσε την απόσυρσή του απ' το ποδόσφαιρο, ευχαριστώντας μεταξύ άλλων τον ΠΑΟΚ, όπου αγωνίστηκε για δύο σεζόν.

Σε ηλικία 35 ετών ο Πόντους Βέρνμπλουμ αποφάσισε να αποσυρθεί απ' το ποδόσφαιρο. Με μήνυμά του στα social media ο 35χρονος Σουηδός μέσος ενημέρωσε για την απόφασή του, ευχαριστώντας μεταξύ άλλων τον ΠΑΟΚ, όπου αγωνίστηκε απ' το 2018 έως το 2020.

"Ήρθε η ώρα να κάνω ένα βήμα πίσω μετά από πολλά χρόνια που δυσκολεύτηκα να μείνω σε καλή κατάσταση. Δεν τελείωσε η καριέρα μου με τον τρόπο που θα ήθελα, αλλά είναι σημαντικό να έχω μία νορμάλ ζωή μετά το ποδόσφαιρο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κουγχαχάλα, την Γκέτεμποργκ, την Άλκμααρ, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τον ΠΑΟΚ και την εθνική Σουηδίας. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, τον κόσμο και όλα τα staff. Θα μου λείψει πολύ το ποδόσφαιρο. Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ικανοποίηση της νίκης μπροστά σε ένα τρελαμένο κοινό" ανέφερε στο μήνυμά του.

Με τη σειρά του ο ΠΑΟΚ απάντησε κάτω απ' την ανάρτησή: "Σε ευχαριστούμε για όλα Πόντους. Θα είσαι πάντα ένας Βίκινγκ και μέλος των Invicibles".

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ στον Πόντους Βέρνμπλουμ
Το μήνυμα του ΠΑΟΚ στον Πόντους Βέρνμπλουμ TWITTER PRINTSCREEN


TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ