ΗΡΑΚΛΗΣ

Κραυγή απόγνωσης

Κραυγή απόγνωσης
Γιοβανοβιτς

Το ποτήρι της υπομονής των ποδοσφαιριστών του "Γηραιού" ξεχείλισε

Τι είδους μπορεί να είναι αυτές οι πρώτες κινήσεις από πλευράς τους; Ίσως ακόμα και να κάνουν αποχή από τις προπονήσεις ή και να μην μεταβούν αύριο στις Σέρρες για το φιλικό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.
Αιτία της αντίδρασής τους αυτής; Το γεγονός ότι η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής έχει να τους δώσει δόσεις συμβολαίων από τον περασμένο Οκτώβριο ενώ κάποιοι μόνο έχουν πάρει έναντι και άλλοι έναντι Νοεμβρίου.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες το ποσό που έχουν να λαμβάνειν μέχρι το τέλος της σεζόν αγγίζει το 1,6 εκ. ευρώ, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι οφειλές δεν έχουν να κάνουν μόνο με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή πριν φθάσουν στην απόφασή τους να έρθουν σήμερα σε επαφή με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Σπανουδάκη, φρόντισαν χθες να ενημερώσουν τον προπονητή τους, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, για το πώς έχει η κατάσταση και παράλληλα τις προθέσεις τους.

Συγκεκριμένα για μία περίπου ώρα πριν από την έναρξη της προπόνησης όλοι τους συγκεντρώθηκαν στα αποδυτήρια και συζήτησαν μαζί του με αφορμή το οικονομικό και εκείνος να έδειξε κατανόηση.

"Κάνουμε τώρα αυτή την κίνηση που έχει διακοπή το πρωτάθλημα για να μη δημιουργήσουμε πρόβλημα στην ομάδα. Δεν πάει όμως άλλο", ήταν η άποψη που ακούστηκε με αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές να τοποθετήθηκαν και να συμφώνησαν στο: "Είμαστε μόνοι μας. Μας δίνουν μόνο υποσχέσεις, μας έχουν τάξει πράγματα και δεν τα έχουν κάνει, μας έχουν πει ακόμη και για έξτρα πριμ και δεν τα έχουν δώσει. Ανεβαίνουμε στα γραφεία και δεν βλέπουμε κανέναν. Δεν έρχεται κανείς να μας πει τίποτα, δεν υπάρχει ενημέρωση, αδιαφορούν".

Δεν έμειναν όμως εκεί. "Με έναν και δυο μισθούς δεν λύνεται το πρόβλημα, ούτε σώζεται η κατάσταση. Έχουμε να παίρνουμε χρήματα ακόμη και από πέρσι", φέρεται να είπαν με έμφαση και κατέληξαν: "Με την υπάρχουσα κατάσταση, του χρόνου ακόμη και να μείνει η ομάδα, τι θα γίνει; Κάθε χρόνο τα ίδια, πώς θα πάει άλλο έτσι η κατάσταση;".

Από την πλευρά του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φρόντισε να ήταν σαφέστατος απέναντί τους δείχνοντας κατανόηση στα λεγόμενά τους.

"Σας καταλαβαίνω απόλυτα, είμαι με το μέρος σας. Είναι προς τιμήν σας η στάση που κρατήσατε και κρατάτε με την όρεξη και τη διάθεση που δείχνετε πραγματικά στις προπονήσεις", τόνισε μεταξύ άλλων και κατέληξε: "Θα μεταφέρω στον πρόεδρο όλη τη συζήτηση και θα του ζητήσω να έρθει την προπόνηση και να σας μιλήσει". Αυτό που απομένει να φανεί πλέον είναι το τι μέλλει γενέσθαι το απόγευμα στην Μίκρα.

Τέλος κι όσον αφορά την περίπτωση του Μάριαν Αλιούτα κι ενώ θα πρέπει να θεωρείται ξένο σώμα για τον Ηρακλή πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ φέρεται να ενδιαφέρεται να τον εντάξει στη δύναμή της.
















TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ