VIRAL

Κουβανός πρώην παίκτης μπήκε στο ρεκόρ Γκίνες με 351 κεφαλιές σε ένα λεπτό

Κουβανός πρώην παίκτης μπήκε στο ρεκόρ Γκίνες με 351 κεφαλιές σε ένα λεπτό
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ RADIO RELOJ, CUBA ΣΤΟ TWITTER

Ο 55χρονος Έρικ Ερνάντεζ μπήκε στο βιβλίο Γκίνες καταφέρνοντας να ακουμπήσει τη μπάλα με το κεφάλι 351 φορές μέσα σε ένα λεπτό, παίρνοντας το ρεκόρ που κατείχε μέχρι πρότινος ο Κινέζος με Γκάο Χονγκ με 341 σερί κεφαλιές.

Κάτοχος ενός ξεχωριστού ρεκόρ είναι πλέον ο Έρικ Ερνάντεζ, με τον 55χρονο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να κάνει 351 κεφαλιές μέσα σε ένα λεπτό και να παίρνει τα πρωτεία από τον Κινέζο Γκάο Χονγκ που είχε κάνει 341 σερί κεφαλιές μέσα σε διάστημα 60 δευτερολέπτων.

"Σημαίνει πολλά για μένα γιατί είναι ένα ρεκόρ που έγινε με πολλές θυσίες και είναι δύσκολο να το βελτιώσω κατά 10 χτυπήματα", τόνισε ο Κουβανός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που έκανε το ρεκόρ στο ξενοδοχείο "Copacabana" της Αβάνα.

Ο Ερναντέζ επεσήμανε πως τώρα θα κάνει μία παύση στις προπονήσεις και έπειτα θα προετοιμαστεί για να σπάσει ένα άλλο ρεκόρ, των 10 ωρών και 9 λεπτών με χτυπήματα της μπάλας με τα πόδια χωρίς να χτυπήσει αυτή στο έδαφος.

Σημειώνεται πως ο Κουβανός είχε καταφέρει πριν από εννέα χρόνια να κάνει 350 σερί κεφαλιές μέσα σε ένα λεπτό, με εκείνο το ρεκόρ όμως να μην καταγράφεται στο βιβλίο Γκίνες, για να στείλει πάντως "μήνυμα" για τις προθέσεις του στις 17 Μαΐου 2020 όταν είχε κάνει 188 χτυπήματα της μπάλας με το κεφάλι μέσα σε μόνο 30 δευτερόλεπτα.

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ