CONFERENCE LEAGUE

Κουρμπέλης: "Πρέπει να ζεις με αρνητικές αποφάσεις, πιστεύουμε στην πρόκριση"

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης στη διάρκεια του αγώνα με τη Σλάβια
Ο Δημήτρης Κουρμπέλης στη διάρκεια του αγώνα με τη Σλάβια INTIME

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης ευελπιστεί ότι στο δεύτερο παιχνίδι με τη Σλάβια οι συνθήκες θα ευνοήσουν τον Παναθηναϊκό και όχι τη Σλάβια Πράγας.

Διαφορετική διαχείριση των συνθηκών του αγώνα στην Πράγα θα ήθελε συνολικά από τους συμπαίκτες του ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού υποστήριξε πως ναι μεν η αποβολή του Σεμπαστιάν Παλάσιος ήταν άδικη, ωστόσο επισήμανε ότι δεν θα έπρεπε να έχει επηρεάσει τόσο πολύ το πράσινο σύνολο, με αποτέλεσμα το 2-0 από τη Σλάβια. Άφησε πάντως μια χαραμάδα πρόκρισης στα playoffs του Conference League, εφόσον οι συνθήκες ευνοήσουν.

"Στην αρχή δεν είχαμε απειληθεί. Απλώς δεν ήμασταν όπως έχουμε συνηθίσει. Μετά ήρθε η αποβολή. Έγιναν γρήγορα κάποια πράγματα εις βάρος μας. Δεν θα πρέπει να σου χαλάνε τέτοιες στιγμές το μυαλό. Ήμασταν αντίθετοι με την απόφαση, αλλά όταν δεν μπορείς να τις αλλάξεις, θα πρέπει να ζεις με αυτές. Μας κόστισε και έγινε πιο δύσκολο για μας.

Πιστεύω πάντως στην πρόκριση, όπως και όλοι μας. Πρέπει βέβαια να μας 'πάει' το παιχνίδι. Στη Λεωφόρο θα είναι διαφορετικά και θα πάμε με τις πιθανότητες που έχουμε για να διεκδικήσουμε την πρόκριση", ανέφερε ο διεθνής χαφ στην Cosmote TV.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ