ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουρμπέλης: "Είμαστε απογοητευμένοι με την εμφάνισή μας, δεν είχαμε πολλούς παίκτες σε καλή μέρα"

Κουρμπέλης: "Είμαστε απογοητευμένοι με την εμφάνισή μας, δεν είχαμε πολλούς παίκτες σε καλή μέρα"
INTIME

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης υποστήριξε πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι απογοητευμένοι με την εμφάνισή τους απέναντι στον Ολυμπιακό, σημειώνοντας ωστόσο πως έδειξαν χαρακτήρα και πήραν τον πολύτιμο βαθμό.

Απογοητευμένος με την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι αιωνίων απέναντι στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Δημήτρης Κουρμπέλης μετά το 1-1 στην Λεωφόρο για την 11η αγωνιστική της Super League, με τον αρχηγό των πρασίνων να στέκεται ωστόσο και στην αντίδραση που έδειξαν οι παίκτες του για να κρατήσουν το αήττητο και να ξεκαθαρίζει πως το το ταμείο θα γίνει στο τέλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Είμαστε απογοητευμένοι με την εμφάνισή μας. Δεν έχουμε συνηθίσει σε τέτοιο ποδόσφαιρο, δεν είχαμε πολλούς παίκτες σε καλή μέρα Περίμενα να συμβεί αυτό που έγινε στο ματς κάποια στιγμή αλλά δεν θέλαμε να γίνει στο αιώνιο ντέρμπι, σε ένα ματς που θέλαμε τη νίκη για τον κόσμο και τους ευαυτούς μας.

Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Το καλό της βραδιάς είναι ότι κυνηγάμε μέχρι τέλους κάθε ματς. Σε ένα ακόμα παιχνίδι η ομάδα έβγαλε αντίδραση, χαρακτήρα, πετύχαμε γκολ και σώσαμε τον πόντο

Ξέραμε ότι αντιμετωπίζουμε μία ομάδα μία ποιότητα, ξέραμε πως θα έχουμε τα δικά μας καλά διαστήματα και πως θα έχουμε και δύσκολες στιγμές. Έτσι κύλησε το ματς, σε κάποια σημεία ήμασταν εμείς καλύτεροι και σε άλλα όχι.

Η γενική παρουσία μας δεν ήταν όπως τα προηγούμενα παιχνίδια μας και αυτό μας στενοχωρεί. Η ομάδα κοιτάζει πάντως κάθε ματς ξεχωριστό, δεν βλέπουμε με ποιον παίζουμε τρεις αγωνιστικές. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον Παναιτωλικό, μόνος στόχος μας είναι η νίκη και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ