ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Κούπερ: "Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, οι οπαδοί μας είδαν μία Νότιγχαμ που τα έδωσε όλα"

Ο Στιβ Κούπερ σε ματς της Νότιγχαμ με αντίπαλο την Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League | 23 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Στιβ Κούπερ σε ματς της Νότιγχαμ με αντίπαλο την Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League | 23 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Στιβ Κούπερ παραδέχτηκε μετά την ήττα από την Τότεναμ πως έχει γίνει δέκτης της έντονης φημολογίας που τον θέλει να αποχωρεί από το πάγκο της Νότιγχαμ, ενώ ζήτησε από ομάδα και κόσμο να μείνουν ενωμένοι για να συνεχιστεί η πρόοδος.

Η Νότιγχαμ ήταν ανταγωνιστική απέναντι στην Τότεναμ (1.35-1.57 τα xgoals, 15-12 οι τελικές, 1-6 εντός εστίας) όμως δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το ματς, με το οποίο άνοιξε το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Premier League το βράδυ της Παρασκευής, με το 2-0 υπέρ των Λονδρέζων από τα γκολ των Ρισάρλισον και Κουλουσέβσκι να σηματοδοτεί την τρίτη διαδοχική εντός έδρας ήττα για τους ρεντς.

Επιπλέον, μετρώντας μόνο μία νίκη στα 13 τελευταία παιχνίδια της είναι μόλις πέντε βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και ουσιαστικά με ματς περισσότερο, με τον Στιβ Κούπερ να παραδέχεται στη συνέντευξη Τύπου πως γνωρίζει για τα σενάρια που τον φέρνουν στην πόρτα της εξόδου αλλά να ζητάει παράλληλα ενότητα εντός της ομάδας.

"Αυτή η δουλειά σημαίνει τα πάντα για μένα, πάντα ίσχυε αυτό. Μακάρι να ήταν διαφορετικά τα πράγματα για μας ως προς τα αποτελέσματα. Ξέρω ότι γίνεται κουβέντα για μένα. Θα επιθυμούσα να μην ήταν αυτό το θέμα και να συζητούσαμε περισσότερο για τους βαθμούς και τις νίκες που θα κέρδιζε η ομάδα μου.

Είμαστε ένα πολύ δεμένο κλαμπ αυτή τη στιγμή και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Όποιο ρόλο έχει ο καθένας εδώ, οφείλουμε να μείνουμε ενωμένοι επειδή όποια πρόοδο έχουμε κάνει, έχει χτιστεί πάνω στην ενότητα", τόνισε ο 44χρονος προπονητής, που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους οπαδούς, που τραγούδησαν το όνομά του τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα όσο και στο σφύριγμα της λήξης.

"Οι οπαδοί ήταν υπέροχοι απόψε. Νομίζω ότι είδαν μία ομάδα που έδωσε τα πάντα. Δεν φτάνει όμως να δίνεις τα πάντα, θα πρέπει να δείχνεις ποιότητα επίσης και να μην δίνει ανόητα γκολ, που είναι αυτό που κάναμε εμείς.

Είχαμε στιγμές γύρω από τη μεγάλη περιοχή που θα μπορούσαμε να δείξουμε μεγαλύτερη ποιότητα. Δεν είμαστε καλοί στην τελική πάσα και στα τελειώματά μας.

Δεν έχω παράπονα από τα παιδιά όσον αφορά στην αφοσίωσή τους στην ομάδα, η συνολική εμφάνιση ήταν καλή αλλά δεν εκμεταλλευόμαστε τις στιγμές μας και αυτό είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε".

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ