ΑΡΗΣ

Κούπερ: "Μία βαριά βραδιά για μας"

Κούπερ: "Μία βαριά βραδιά για μας"
INTIME SPORTS

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ υποστήριξε ότι είναι ο πρώτος που αισθάνεται ντροπή για την ήττα με 4-0 από την ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον κόσμο των "κιτρίνων" για την απίστευτη συμπαράσταση στην ομάδα παρά την άσχημη εξέλιξη του σκορ.

«Πριν ξεκινήσω να μιλήσω για το αγωνιστικό κομμάτι θέλω να συγχαρώ τους οπαδούς μας. Για το ότι έμειναν μέσα στην βροχή για να εμψυχώσουνε και να δώσουνε ώθηση σε μία ομάδα που δυστυχώς δεν λειτούργησε. Μία βαριά βραδιά για μας που θα πρέπει να έχουμε την καλύτερη δυνατή ηρεμία.

Χωρίς να θέλω να μειώσω τον αντίπαλο το δύσκολο είναι να διαχειριστούμε την ντροπή που νιώθουμε όλοι μας. Μπορεί να ακούγομαι σκληρός αλλά είμαι ο πρώτος που νιώθω ντροπή.

Και θα μιλήσω μέχρι το δεύτερο γκολ αν και πάλι μέχρι τότε η ΑΕΚ ήταν καλύτερη η ομάδα δεν είχε χάσει την τάση της μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Όταν όμως την χάνεις και τα κριτήρια του παιχνιδιού σου συμβαίνει αυτό που μας συνέβη σήμερα στην τελική πρέπει να αναγνωρίσουμε ποιος είσαι και αν είσαι ταπεινός.

Πρώτος εγώ θεωρώ ότι μετά το 2-0 τα χάσαμε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά. Θεωρώ ότι σήμερα το βράδυ θα πρέπει να μιλήσουμε γιατί από αύριο θα πρέπει να ασχοληθούμε με κάτι άλλο.

Πολλές φορές το ποδόσφαιρο σου δίνει σφαλιάρες που δεν σου αρέσουνε αλλά σου ανοίγει τα μάτια για να δεις ότι δεν πρέπει να καταστρέφεις ότι έχεις σπείρει.


Και βλέπεις ότι μετά από έναν θρίαμβο δεν έχεις κερδίσει τίποτα. Σήμερα δεν κάναμε τίποτα σωστό και εγώ πρώτος κι αυτό που θέλω να κάνω είναι να δούμε την θετική πλευρά και να ξαναγίνουμε αυτοί που ήμασταν", τόνισε στις δηλώσεις του ο Αργεντινός τεχνικός.

Για το ότι η ομάδα του στα πρώτα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος είχε δεχθεί δύο γκολ και σήμερα τέσσερα σχολίασε: «Γιατί σήμερα δεν ήμασταν ομάδα. Κάναμε πολλά λάθη που συνήθως δεν τα κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο και όταν το κάνεις με μία ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές δεν σε συγχωρούνε».

Για το αν υπάρχει χρόνος εν όψει και του παιχνιδιού της Πέμπτης με την Μπάγερ Λεβερκούζεν για το Europa League και στην συνέχεια το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

«Εμείς αυτόν τον χρόνο έχουμε και θα προσπαθήσουμε να τον εκμεταλλευτούμε. Για αυτό μίλησα με την ομάδα ήδη γιατί από αύριο θα πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο την Λεβερκούζεν.

Το μόνο που φαίνεται είναι ότι ο Τσέζαρεκ δεν θα είναι έτοιμος και θα πρέπει να δούμε πως θα πρέπει να τα μπαλώσουμε».


Σε ερώτηση για το αν θεωρεί ότι σήμερα κάποιοι ποδοσφαιριστές του έχασαν την ευκαιρία που τους έδωσε τόνισε: «Εγώ πρέπει να αναγνωρίζω ότι η ευκαιρία δίνεται σε μία κακή βραδιά της ομάδας και αυτό είναι ενάντια στον ποδοσφαιριστή.

Ειλικρινά σήμερα ότι αξιολόγηση και αν κάνουμε είναι αρνητική και δεν μπορούμε να κρατήσουμε επί της ουσίας τίποτα. Θα πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να δούμε τι λάθη κάναμε σε μία ντροπή.

Αν την νιώσουμε θα είναι ότι καλύτερο για μας. Με όλους συμμετείχαμε να έχουμε ευθύνη και θα πρέπει να το κάνουμε να ξεχαστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».


Κι όσο για την διαχείριση του παιχνιδιού τόνισε: «Είναι κάτι που έχει να κάνει με όλους μας. Με την ομάδα. Γιατί αν κάποιος πιστεύει ότι δεν έχει κάνει σήμερα λάθος κάνει λάθος.

Για αυτό και η αποκατάσταση θα πρέπει να γίνει με την ψυχική δύναμη του κάθε ποδοσφαιριστή προς όφελος όλης της ομάδας. Θα πρέπει να επιζήσει όλη η ομάδα μαζί».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ