ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κούμαν: "Πέρυσι η Μπαρτσελόνα έχασε από την Μπάγερν 8-2 και έπαιζε με Σουάρες, Γκριεζμάν και Μέσι"

Ο Ρόναλντ Κούμαν στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με τη Γρανάδα
Ο Ρόναλντ Κούμαν στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με τη Γρανάδα PRINT SCREEN TWITTER: FC BARCELONA

Ο Ρόναλντ Κούμαν τόνισε πως η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο, καθώς έχουν συμβεί πολλές αλλαγές στην ομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι αδύναμη. Μάλιστα, χρησιμοποίησε ως παράδειγμα τη περσινή βαριά ήττα από την Μπάγερν με 8-2, όπου έπαιζαν οι Μέσι, Σουάρες και Γκριεζμάν.

Μετά την ήττα με 3-0 στο Καμπ Νου από την Μπάγερν στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, η Μπαρτσελόνα θέλει να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα και να συνεχίσει με νίκες στη La Liga.

Ο Ρόναλντ Κούμαν μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Γρανάδα (20/9, 22:00, Novasports 1HD και LIVE SPORT24), όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο μέλλον του στον σύλλογο, τονίζοντας πως δεν ανησυχεί γι' αυτό. Παράλληλα, θέλησε να ξεκαθαρίσει να στηρίξει τη νέα Μπαρτσελόνα, φέρνοντας ως παράδειγμα την ισοπέδωση που γνώρισαν οι "μπλαουγκράνα" την περσινή σεζόν από τους Βαυαρούς, ενώ είχαν τους Λιονέλ Μέσι, Λουίς Σουάρες και Αντουάν Γκριεζμάν.

"Είμαι πιο ρεαλιστής παρά συμφεροντολόγος. Πριν από έναν χρόνο η Μπαρτσελόνα έχασε από την Μπάγερν με 2-8 και έπαιζε με τους Μέσι, Γκριεζμάν, Σουάρες. Τώρα τελειώσαμε το παιχνίδι με τους Μινγκέθα, Αραούχο, Μπαλντέ, Πέδρι, Γκαβίρα, Ντεμίρ και όλοι περιμέναμε τον Άνσου Φάτι", ανέφερε αρχικά ο Κούμαν και πρόσθεσε:

"Υπάρχουν αλλαγές στην ομάδα, τραυματισμοί και πολλοί νέοι άνθρωποι. Οι άνθρωποι που γνωρίζουν σίγουρα λένε ότι πρόκειται για αλλαγή, αλλά αυτό που μετράει είναι να κερδίζεις παιχνίδια. Είμαι ήρεμος και αισιόδοξος για τη συνέχεια. Υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια, περιμένω να επιστρέψουν παίκτες που περιμένουμε και πρέπει να πάρουμε νίκες. Δεν ανησυχώ για το μέλλον μου στο κλαμπ. Ξέρω ότι θα υπάρχουν εκείνοι που θα θέλουν να συνεχίσω στον πάγκο κι εκείνοι που θα ζητούν ν' απολυθώ. Είναι λογικό να διίστανται οι απόψεις".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΠΑΓΕΡΝ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ