ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κούμαν: "Με 1-2 στο ημίχρονο όλα ήταν πιθανά"

O Ρόναλντ Κούμαν δίνει οδηγίες στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Γιουβέντους για την έκτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League στις 8 Δεκεμβρίου του 2020.
O Ρόναλντ Κούμαν στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Γιουβέντους AP PHOTO/JOAN MONFORT

Το χαμένο πέναλτι του Λιονέλ Μέσι και η εμφάνιση του Κέιλορ Νάβας θεωρεί ο Ρόναλντ Κούμαν ότι έπαιξαν ρόλο στο να μη μπορέσει η Μπαρτσελόνα να διεκδικήσει την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Champions League.

Ο Κέιλορ Νάβας έπιασε το πέναλτι του Λιονέλ Μέσι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους του αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαρτσελόνα και κράτησε το 1-1. Αυτό για τον Ρόναλντ Κούμαν ήταν κομβικό για να μην καταφέρει η ομάδα του να διεκδικήσει με αξιώσεις την ανατροπή και την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, έχοντας χάσει 4-1 το πρώτο ματς στο Καμπ Νου.

"Το χαμένο πέναλτι του Μέσι είναι μια σημαντική στιγμή, γιατί θα είχε κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα για εκείνους. Χάσαμε αυτή την ευκαιρία, αλλά η στάση της ομάδας ήταν πολύ καλή", είπε ο Ολλανδός προπονητής και συνέχισε:

"Έχουμε καλή αίσθηση, είχαμε ένα υπέροχο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Μας άξιζε κάτι περισσότερο, τουλάχιστον να είμαστε μπροστά με 1-2 στο ημίχρονο. Με 1-2 όλα ήταν δυνατά για εμάς. Διακινδυνεύσαμε, πιέσαμε, κυριαρχούσαμε και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε.

Στο πρώτο ματς το αποτέλεσμα ήταν υπερβολικό. Εκεί ήταν πιο αποτελεσματικοί από εμάς. Η ομάδα πήγε εξαιρετικά, πρέπει όμως να έχεις περισσότερη τύχη. Μας άξιζε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο αντίπαλος τερματοφύλακας είναι ο καλύτερος παίκτης. Χάσαμε την πρόκριση στο δεύτερο ημίχρονο στη Βαρκελώνη".

AP Photo/Joan Monfort

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ