ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κούμαν: "Χάρη σε μένα, η Μπαρτσελόνα έχει μέλλον"

Ο Ρόναλντ Κούμαν στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ
Ο Ρόναλντ Κούμαν στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ © 2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο Ρόναλντ Κούμαν παραδέχτηκε πως είναι "ανοικτός" στο να συνεχίσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως χάρη σε εκείνον ο σύλλογος έχει μέλλον, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον Τζουάλ Λαπόρτα.

Σίγουρος για τον εαυτό του, αλλά και το πόσο έχει βοηθήσει την Μπαρτσελόνα, από τότε που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, εμφανίστηκε ο Ρόναλντ Κούμαν, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του, NOS.

Λίγες μέρες αφότου ο Ολλανδός τεχνικός είχε αποκαλύψει πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τον πρόεδρο του καταλανικού συλλόγου, Τζουάν Λαπόρτα για την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα, αποκάλυψε πως περνάει καλά στον πάγκο των "μπλαουγκράνα" και θέλει να συνεχίσει.

"Νομίζω ότι πρέπει πάντα να υπάρχει διαύγεια. Όταν εσύ, ως σύλλογος, δεν είσαι ξεκάθαρος για το μέλλον ενός προπονητή, τότε είναι λογικά να υπάρξουν εικασίες. Και αν εσύ είσαι ο προπονητής, τότε τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα". Είμαι ανοιχτός για να μείνω, περνάω καλά. Χάρη σε μένα, αυτός ο σύλλογος έχει μέλλον".

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον ισχυρό άνδρα των Καταλανών, εκφράζοντας την αντίθεσή του στην άποψη του Λαπόρτα ότι ο προπονητής δεν συγκεντρώνει πάνω του όλη τη δύναμη.

"Η σχέση μου με τον Λαπόρτα βελτιώθηκε, αλλά την περασμένη εβδομάδα συνέβη κάτι που πιστεύω ότι δεν είναι σωστό. Ισχυρίστηκε ότι ο προπονητής δεν έχει όλη τη δύναμη".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ