ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κούμαν: "Είμαστε σε συζητήσεις με τον Λαπόρτα για την ανανέωση του συμβολαίου μου, η σχέση μας είναι πολύ καλή"

Ο Ρονάλντ Κούμαν ως προπονητής της Μπαρτσελόνα
Ο Ρονάλντ Κούμαν ως προπονητής της Μπαρτσελόνα © 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Ο Ρόναλντ Κούμαν παραχώρησε συνέντευξη στην καταλανική Mundo Deportivo στην οποία επιβεβαίωσε ότι είναι σε συζητήσεις με τον Λαπόρτα για την ανανέωση του συμβολαίου του στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ρόναλντ Κούμαν μίλησε στην καταλανική εφημερίδα "Mundo Deportivo" στην οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις συζητήσεις με τον Λαπόρτα για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στις σχέσεις που έχει με τον πρόεδρο των "μπλαουγκράνα", η οποία αν και πέρασε από χίλια κύματα, τώρα είναι σε πολύ καλό επίπεδο

Ο Κούμαν ανέφερε για την ανανέωση του συμβολαίου του μεταξύ άλλων: "Δεν θέλω να πω πολλά γι' αυτό αλλά ναι είμαστε σε συζητήσεις. Τη Δευτέρα ο προπονητής έκανε πολύ καλά αυτό που έπρεπε να κάνει σαν πρόεδρος, να μην αφήσει να υπάρξει κάποια αμφιβολία για τον προπονητή".

Όλα εξαρτώνται από τα αποτελέσματα για τον προπονητή, αλλά υπήρχαν αμφιβολίες και κάποια πράγματα που έβγαιναν στον τύπο, αμφοβολίες για το σύστημα, ο Ρίκι Πιγκ, ο Ουμτιτί και άλλα.

Είμαι πάντα ανοικτός να ακούσω πράγματα και να μείνω για πολλά χρόνια εδώ, αλλά ο πορπονητής πρέπει να είναι δυνατός πνευματικά. Και δεν μπορεί να υπάρξει τέτοια δύναμη αν υπάρχουν αμφιβολίες στο τραπέζι".

Για τη σχέση του με τον Λαπόρτα: "Υπήρξαν δύο δύσκολες στιγμές, μια στο τέλος της περσινής σεζόν και μια την προηγούμενη εβδομάδα. Για μια ακόμα φορά, ο πρόεδρος έκανε αυτό που έπρεπε και έκανε τα πράγματα ξεκάθαρα. Μου άρεσε αυτό γιατί πάντα πρέπει να κάνεις τα πράγματα ξεκάθαρα, από τη στιγμή που δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από αυτό".

"Προχωράμε. Η σχέση μας είναι πολύ καλή. Μιλάμε για πράγματα συνεχώς και στο κάτω κάτω, εκείνος, εγώ, εσείς και όλοι οι φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα θέλουμε να επιστρέψει στους θριάμβους. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολη περίοδος από πολλές απόψεις στην ομάδα, αλλά προχωράμε μπροστά και αυτή η ομάδα έχει ένα θαυμάσιο μέλλο".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ