ΤΟΤΕΝΑΜ

Κουλουσέβσκι: "Ήταν απογοητευτικά στη Γιουβέντους, στην Τότεναμ τα πάω καλύτερα με τον προπονητή"

Ο Κουλουσέβσκι στην αναμέτρηση της Τότεναμ με την Έβερτον
Ο Κουλουσέβσκι στην αναμέτρηση της Τότεναμ με την Έβερτον © 2022 IAN WALTON / AP IMAGES

Ο Ντέγιαν Κουλουσέβσκι υποστήριξε ότι η κατάσταση στη Γιουβέντους το τελευταίο διάστημα είχε γίνει απογοητευτική, αφήνοντας αιχμές για τη σχέση του με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Τον περασμένο Ιανουάριο ο 21χρονος διεθνής Σουηδός εξτρέμ, Ντέγιαν Κουλουσέβσκι, αποκτήθηκε ως δανεικός από την Τότεναμ για τον επόμενο 1,5 χρόνο, με τη Γιουβέντους να βάζει στα ταμεία της 10 εκατομμύρια ευρώ.

Σε περίπτωση μάλιστα, που οι Spurs προκριθούν στο Champions League ή ο Σουηδός συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών, γίνεται υποχρεωτική η αγορά του αντί 35 εκατομμύρια ευρώ.

Σε διάστημα δύο μηνών ο 21χρονος έχει εντυπωσιάσει στην Premier League με τις εμφανίσεις του, σημειώνοντας δύο γκολ και τέσσερις ασίστ σε εννέα παιχνίδια.

Στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Σουηδίας με την Τσεχία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, χωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες ο Κουλουσέβσκι έκανε λόγο για απογοητευτικό κλίμα στους "μπιανκονέρι". Παράλληλα, άφησε αιχμές για τον Μασιμιλιάνο Αλέγρκι, αφού υποστήριξε ότι στην Τότεναμ έχει καλύτερη σχέση με τον προπονητή.

"Στη Γιουβέντους είχε γίνει πολύ απογοητευτική η κατάσταση, στην Τότεναμ αναπνέω έναν νέο αέρα. Τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν πολύ γρήγορα για έναν παίκτη. Στη Γιουβέντους ήταν τόσα πολλά που δεν λειτούργησαν. Στην Τότεναμ έχω καλύτερη σχέση με τον προπονητή, ενώ κάνω καλή προπόνηση και έχω βελτιώσει και το σώμα μου".

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ