ΑΡΗΣ

Κουλουχέρης: "Ό,τι καλύτερο μπορώ"

Κουλουχέρης: "Ό,τι καλύτερο μπορώ"
Σκόρδας

Ανανέωσε για τρία χρόνια ο Ευθύμης Κουλουχέρης. Σίμης Ηλιάδης:"Η Λέσχη πρέπει να μεγαλώσει"

Ο Έλληνας αμυντικός βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης όπου υπέγραψε το νέο τριετές συμβόλαιό του, παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Θανάση Αθανασιάδη και του εκτελεστικού διευθυντή της Γιάννη Κόντη.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο Κουλουχέρης στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ μετά τις υπογραφές των συμβολαίων επεσήμανε ότι: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον Άρη. Θα ήθελα να σημειώσω ότι ευχαριστώ τους ιθύνοντες της διοίκησης, τον κ. Κόντη, αλλά και τον προπονητή κ. Μαζίνιο για την ανανέωση της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό μου.

Είναι πολύ σημαντικό για μένα ότι θα συνδέσω το όνομά μου με τη νέα σελίδα που ανοίγει για την ιστορία της ομάδας με την παρουσία μίας νέας διοίκησης και ότι αυτό συνεπάγεται. Όσα περισσότερα χρόνια μένει κανείς σε μία ομάδα τόσο πιο όμορφη και οικεία γίνεται και η σχέση ενός ποδοσφαιριστή με αυτή.

Θα προσπαθήσω, λοιπόν, όλους αυτούς τους ανθρώπους να τους δικαιώσω και από το ξεκίνημα της προετοιμασίας θα πασχίσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε με τον Άρη τους στόχους που θα θέσουμε δίνοντας χαρές στον κόσμο μας. Άλλωστε θεωρώ ότι είμαι στην πιο ώριμη ποδοσφαιρικά ηλικία για να δώσω ότι καλύτερο μπορώ στον Άρη"



.

Σίμης Ηλιάδης:"Η Λέσχη πρέπει να μεγαλώσει"

"Νομίζω ότι πρέπει να συνηθίσω να με λένε απερχόμενο πρόεδρο", ήταν το πρώτο σχόλιο του Σίμη Ηλιάδη στα ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 98,7 και συνέχισε: "Ο λόγος που φεύγω είναι τα επαγγελματικά μου. Η ύπαρξη της Λέσχης είναι η παρακαταθήκη μου.

Μαζί με τον Λάμπρο Σκόρδα χτίσαμε την Λέσχη. Καταφέραμε την τελευταία στιγμή να είμαστε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης. Είμαι πολύ περήφανος για αυτό. Δεν προλάβαμε να μεγαλώσουμε σε αριθμό μελών την Λέσχη, αλλά νομίζω ότι η επόμενη διοίκηση θα το καταφέρει. Σίγουρα θα πρέπει να αυξάνονται τα μέλη της Λέσχης, αλλά θα πρέπει να διατηρούνται κιόλας. Είναι καλό να υπάρχουν μεγάλες και τεράστιες απαιτήσεις, αλλά θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να κοιτάμε την αλήθεια στα μάτια.

Το οικονομικό είναι μια εύκολη δικαιολογία για να μην έρθει κάποιος στην Λέσχη. Δεν έχει συνηθίσει ο απλός φίλαθλος να συμμετέχει με αυτόν τον τρόπο στην λειτουργία της ομάδας. Υπάρχουν ακόμα κάποιες φωνές που αποπροσανατολίζουν τα υποψήφια μέλη της Λέσχης. Πιστεύω ότι χρόνο με τον χρόνο θα μεγαλώσει η Λέσχη και θα έχει διάρκεια. Τα προνόμια που δίνει η Λέσχη δεν είναι το παν για γραφτούνε μέλη. Μόνο οι κινήσεις της Λέσχης φέρνει τον κόσμο κοντά".





Ο κ. Ηλιάδης μίλησε για την πιο ευχάριστη και πιο δυσάρεστη στιγμή, κατά την διάρκεια της θητείας του λέγοντας πως ήταν: "Η πιο ευχάριστη στιγμή ήταν οι εκλογές για την ΠΑΕ Άρης. Ήταν η όλη διαδικασία. Θα την χαρακτήριζα αρκετά καλή. Δυστυχώς υπάρχουν κάποια μέλη της Λέσχης που θεωρούν ότι δεν θα έπρεπε να πάρω θέση στις εκλογές. Εγώ θεώρησα ότι έπρεπε να πάρω για το καλό του Άρη. Αυτή είναι η πιο δυσάρεστη στιγμή στην ενασχόληση μου στην Λέσχη".

Για τις αλλαγές στο καταστατικό της Λέσχης Φίλων Άρη τόνισε ότι: "Σχετικά με το καταστατικό θα ήταν καλύτερα το σώμα να ήξερε τα θέματα πιο νωρίς από την τακτική γενική συνέλευση. Πιστεύω ότι αν ξαναχρειαστεί η Λέσχη θα είναι πιο έτοιμη απ' ό,τι τώρα. Όλα αυτά που έγιναν φέτος βοηθάνε την Λέσχη να γίνει καλύτερη και να χειριστεί πιο καλά, αν προκύψουν ξανά τέτοια θέματα".

Για το σχέδιο του Ενιαίου Άρη και την επόμενη μέρα της Λέσχης είπε πως: "Η Λέσχη θα αποτελέσει το όχημα για τον Ενιαίο Άρη. Μόλις θα παρουσιαστεί το σχέδιο θα συζητηθεί από το σώμα σε γενική συνέλευση και όλοι μαζί θα πάρουμε την απόφαση. Η Λέσχη πρέπει να αποτελέσει δύναμη για τα επόμενα χρόνια στον αθλητικό και κοινωνικό κόσμο. Η Λέσχη είναι ανοικτό κλαμπ. Σχετικά με τις εκπτώσεις στα διαρκείας, υπεύθυνη είναι μόνο η ΠΑΕ Άρης και όχι η Λέσχη".

Τέλος για την επόμενη μέρα της Λέσχης τόνισε ότι: "Θα πρέπει να μεγαλώσει... Θεωρώ ότι όλη η οικογένεια του Άρη έχει καταλάβει το τι σημαίνει τελικά η Λέσχη για τον Άρη".















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ