ΠΑΟΚ

Κουλιεράκης: "Θα είμαστε διαφορετική ομάδα, θα πάμε καλύτερα από πέρυσι"

Ο Κουλιεράκης
Ο Κουλιεράκης INTIME

Ο Κώστας Κουλιεράκης σε δηλώσεις του στη NOVA μετά το φιλικό με τη Χρόνινχεν εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι διαφορετική ομάδα σε σχέση με την περσινή σεζόν και ότι θα πάει καλύτερα.

Ο Κώστας Κουλιεράκης έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που πήρε ένα ολόκληρο 90λεπτο στη φετινή προετοιμασία του Δικεφάλου στην Ολλανδία. Ο νεαρός στόπερ αγωνίστηκε σε ολόκληρο το φιλικό με την Χρόνινχεν και μιλώντας στη NOVA τόνισε πως σκοπός του, όπως και των υπολοίπων παιδιών του ΠΑΟΚ Β', είναι να πείσει τον Λουτσέσκου ότι αξίζει μια θέση στην πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Κουλιεράκης στη NOVA: Για τη συνεργασία με τον Κρέσπο την περασμένη σεζόν, αλλά και τον Ίνγκασον: "Και οι δύο είναι φοβεροί παίκτες, φοβερές προσωπικότητες με βοήθησαν πάρα πολύ και στις προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη. Τώρα είμαστε μαζί με τον Ίνγκι πλέον, μέσα στον αγώνα και εκτός γηπέδου με βοηθάει πάρα πολύ, καθημερινά, μαθαίνω πάρα πολλά πράγματα από αυτόν".

Για τον προσωπικό του στόχου: "Να βγάλουμε τώρα μια καλή προετοιμασία, υγιής, να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε και να παραμείνω στην πρώτη ομάδα".

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ: "Είμαστε μια νεανική ομάδα, πιστεύω θα έχουμε πιο πολλή ενέργεια, πιο πολλή ένταση, πιο πολλά τρεξίματα, θα είναι μια πολύ διαφορετική ομάδα και θεωρώ ότι θα τα πάμε καλύτερα από πέρσι".

Για τον Κωνσταντέλια που σκόραρε κόντρα στη Χρόνινχεν: "Με τον Κωσταντέλια είμαστε από την Κ15 μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο και παίζουμε συμπαίκτες, μαζί στην πρώτη ομάδα, ακόμα και σε φιλικό παιχνίδι.

Είμαστε μαζί στην προετοιμασία, είναι πολύ καλός μου φίλος. Και όταν σκοράρει αυτός ή κάνει κάποια καλή ενέργεια είμαι πολύ χαρούμενος εγώ".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ