ΠΑΟΚ

Κουλιεράκης: "Ήταν ματς καριέρας, μπήκαμε μέσα για να το γυρίσουμε και να προκριθούμε"

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης πανηγυρίζει το γκολ του στο ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ
Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης πανηγυρίζει το γκολ του στο ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME SPORTS

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, εκ των πρωταγωνιστών του ΠΑΟΚ στην τεράστια νίκη επί της Ντίναμο Ζάγκρεμπ, τόνισε ότι ο Δικέφαλος έδειξε αποφασιστικότητα και είχε έναν και μόνο στόχο: να γυρίσει το ματς.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έκανε ματς καριέρας το βράδυ της Πέμπτης (14/03) στην Τούμπα και με δύο γκολ και μία ασίστ βοήθησε τον ΠΑΟΚ να προκριθεί στους "8" του Conference League.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως ο Δικέφαλος ήταν αποφασισμένος να γυρίσει το ματς και να προκριθεί.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

"Δεν έχω να πω πολλά. Με την εικόνα μας μέσα στο παιχνίδι, το πάθος την ενέργεια, το σκορ έτσι όπως ήρθε μπορεί να καταλάβει τι έγινε σήμερα και κάποιος που δεν έχει δει το ματς".

Για το αν ήταν ματς καριέρας: "Ήταν ματς καριέρας, ήταν ίσως από τα καλύτερά μου".

Για το πού οφείλεται αυτό που έδειξε ο ΠΑΟΚ: "Δείξαμε το ότι είμαστε καλή ομάδα και δεν υπάρχει περιθώριο αμφισβήτησης, όπως ακουγόταν το τελευταίο διάστημα με τα κακά αποτελέσματα που είχαμε. Θεωρώ ότι περάσαμε την κακή περίοδο, που κάθε ομάδα περνάει. Όχι τόσο κακή αγωνιστικά, τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Δείξαμε όμως, σήμερα ότι είμαστε πάλι εδώ και σίγουρα δεν έχουμε αφήσει τίποτα πίσω αρνητικό".

Για το γεγονός ότι γνώριζαν πλέον το παιχνίδι της Ντίναμο, αλλά και το ότι μπήκαν με περισσότερη αποφασιστικότητα: "Σίγουρα το δεύτερο σημείο ήταν και το πιο σημαντικό. Ανεξαρτήτως του σκορ, μπήκαμε μέσα για να το γυρίσουμε και να προκριθούμε. Το πιο σημαντικό ήταν η αποφασιστικότητα".

Για το "παράσημο" στο φρύδι του: "Μάχιμο. Και δύο γκολ και ασίστ με το κεφάλι".

TAGS ΠΑΟΚ CONFERENCE LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ